Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 19 dage siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
har ikke lavet så meget idag.... har læst 60 siders erhvervsøkonomi... skal allerede op på mandag. synes godt nok det er llidt tidligt, men kan jo ikke gøre så meget ved det. Var ude at spise med et par piger igår... det var egentlig rigtig hyggeligt... men har i tvivl om jeg havde valgt rigtigt, de andre skulle jo til fest... og på mystisk vis lige ved den person der bor 100 meter fra mig. Og ville jo gerne havde været der. det er bare så svært for tiden, for er bange for at jeg er ved at miste de to som veninder.. og det vil jeg ikke, for de er jo utrolig søde mod mig normalt... Men så igen.. hvilke kriterier vælger man sine veninder på. Og når jeg har været så tæt på dem en gang, må jeg jo have noget tilfælles med dem ellers havde jeg jo indset at de ikke sagde mig noget tidligere i forløbet. og især den ene, savner bare at være sammen med hende. Skrev faktisk også til hende idag om vi ikke skulle finde ud af noget snart...

Ved ikke hvorfor, men har svært ved at snakke med dem i skolen, det er nok ikke kun deres skyld, men i høj grad også min, men de snakker ikke til mig overhovedet. de går uden at spørge om jeg vil med... Noget jeg ikke var vant til så det tog hårdt på mig første gang. Og ja selvfølgelig kan jeg jo bare gå med og så videre... men angsten for hvad der vil ske afholder mig i høj grad fra det. beundre dem der har sagt noget til dem og fået klare linier med dem, men desværre lider jeg af en sjælden sygdom der kaldes konfliktsky, så allerede der er der sat en stopper for denne mulighed. Ville bare ønske alt blev som før tror jeg..

Men i hvert fald blev der holdt fest tæt på mit hjemsted.. og et eller andet sted håbede jeg jo nok de ville spørge om jeg ikke kom over, men nej der tog jeg fejl. var faktisk helt oppe i indkørselsen, men havde for meget selvrespekt til at gå ind, hvilket nok var meget godt, selvom jeg gerne vile.

Desuden savner jeg stadig der sker noget i mit liv. det keder mig temmelig meget for tiden. Ingen forandring, der er værd at nævne... selvfølgelig har vi fået læseferie... men det er ligesom ikke det jeg mener....:-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Problemet er publiceret 19/05-2005 22:15 af twilightgirl.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.