19 år siden

Ædegilde og dårlig samvittighed

Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Pyha - er næsten lige kommet hjem fra uni og k. er 16 min. i 5. Mere præcist 04:44 og jeg er ved, at være meget træt. Jeg har heldigvis fået læst en masse ting og jeg får altid læst meget mere, når jeg sidder derinde end herhjemme, hvor man altid kan finde forstyrrende elementer som man bare bliver "nødt" til, at ordne med det samme (vasketøj, indkøb, telefonèr, oprydning m.m. For de ting, kan da helt bestemt ikke vente til har fået læst dagens læseplan! Niksen!
Er dog en meget underlig fornemelse, at sidde derinde midt om natten! Jeg var den eneste fra kl. 01 og til jeg tog hjem...Underligt nok, for i eksamensperioden plejer der, at sidde en masse studerende døgnets 24 timer...Måske er det fordi, overbygningerne ikke har fået stillet deres gammeltestementlige og nytestamentlige opgave endnu? Hvem ved og hvem har lyst til, at vide det - ikke jeg! (.......).

Jeg har spist, alt, alt for usundt i dag og jeg har helt kvalme over det! ADR! Det er lige som om, at jeg, når jeg bliver stresset, mister min mæthedsfølelse og jeg går rundt og er konstant sulten! Ej, det skal jeg simpelthen bare have styr på - gider ikke komme mig et eneste gram i eksamensperioden (det er desværre jo for sent, med det ædegilde jeg har haft i dag - men, nu stopper det!). I morgen vil jeg kun (og skal) leve af grøntsager og frugter! Det vil jeg forøvrigt gøre resten af ugen!

Godnat og sov godt;-)
- Dicte

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ædegilde og dårlig samvittighed er publiceret 24/05-2005 04:52 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.