19 år siden

Fosigtig prøver jeg igen om mine vinger kan

Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 13 dage siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Mit Liv tager til i fart , jeg har hægtet mig på det igen , flager måske lidt bag efter , men alting rygger sig frem ad og op ad , og giver mig igen følelsen af at få luft under mine brændte vinger , og jeg igen bliver jeg båret op mod himlen , hvor jeg kan anskuge hele verden og glædes ved dens skønhed .

Jeg fik i torsdags Job ..har ikke rigtig fattet det endnu , men gør jeg vel på Tirsdag når jeg starter , glæder mig usigelig , nu kan jeg løsne det kvælende greb som dagpenge systemet har haft om min hals , og jeg kan ånde frit den friske luft ..uhmmmmmmm hvor inderlig skønt .

Jeg går rundt og små drømmer , jubler dybt inden i ,kan mærke en glæde bobbler i mig , jeg skal på lørdag på en date , glæder mig helt vildt , kan mærke det dybt inden i , men lader det ikke komme op til overflade som jeg gerne ville , ved jeg passer på mit knuste hjerte efter Dennis , men har bestemt mig for han ikke skal ligge mig hindringer i vejen for igen at finde lykken , men jeg går på lette føder , og famler mig forsigtig frem , men A gør mig så inderlig glad , får min latter til at bryde ud og giver mig igen en dejlig følelse af at livet er lige i min hule hånd .
Har følelsen , som første gang man skal date , fyldt med spænding og dejlige forventninger , kan mærke det i mit hjerte , skal bare give slip på smerte og lade det få vinger , komme ud og op mod himlen ,, jeg ved det nok skal komme , med tiden , og at jeg denne gang ikke bare blotter mit hjerte og sjæl, men ligger et slør over det , og ser tiden an .
Uhmmm A er sød indtagene ,chamerene, lige til ,har en stemmer som varmer mig så inderlig , og har hjertet med sig , og ærligheden også , det føler jeg mig sikker på denne gang .
wieeeeeeeee..kan det passe ...*griner*
Hvor fjollet , men hvor er det da så dejlig igen at føle den glæde , at se frem, i stedet for at stå stille og kikke ned i jorden og se tårene falde ...jubiiii
som sommerfuglen letter jeg på spæde vinger igen , og indtager himlen og trækker en regenbue af glæde over himlen .

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fosigtig prøver jeg igen om mine vinger kan er publiceret 10/06-2005 08:45 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.