16 år siden

Dumt svin

13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Det er længe siden jeg har skrevet dag bog , men i dag må jeg bare havde luft ..for jeg er så vred og jeg er så fustreret .
Jeg arbejder i en af danmarks største sports klubber kan selvføldig ikke sig hvad for en af indlysende årsager .
Men en klub der har susce som satser stort og ud ad til ser flot ud . Men jo længer tid jeg har været der jo mere finder jeg ud af det hele bare er en skald .
En ung kolega af mig fik tilbudt et ønske job inden for klubben, hun var glad og glædet sig og havde fået tilsagen om at kunne få indflydelse i de daglig arbejde fra sin over ordnet , ganske få dage efter modtager hun en sms fra sin overordnet ,som er 15 år ældre end hun, med besked om at han ønsker at få et tæt forhold til hende et der rækker ud over bare jobbet , hun har selvføldig ikke nogel interesse for dette og afviser ham med det samme , et par dage efter bliver hun til sendt ham en mail om , har hun i sit nye arbejde vil blive detgraderet til " Vandbære" og uden indflydelse på arbejdet .
Hun er jo en fornuftig pige og henvender sig selvføldig til sin anden leder og forklar hvad der er sket og hun bliver spist af med at med mindre af hun kan komme med beviser fra andre som har været udsat for samme upassende opførelse , ja så har de ikke til hensigt at gøre noget ved det .
Nu er det så bare at der i hele klubben svire rygter om hans ulækker opførsel ikke kun over for kolleger med også andre aldeles unge piger , og til og med et rygte om at han er fyret af samme grund fra sin tidliger klub .
Hvad er det så lige der sker , en mand der under dække af sit job , tillader sig at komme med sexuele tilnærmelser til unge piger ..sådan et svin ..og afviser de ham , ja så gør han bare deres livt sur og de tør ikke sige noget i skræk for at det vil skade deres fremtid ......i mine øjne er det magt misbrug i aller groveste form og jeg er bare så vred ....Kunne han ikke bare lige forsøge sig hos mig ..så skal jeg hænge ham ud og tørre på forsiden af ekstre bladet ...der er sku ikke noget at sige til han står midt i en skilsmise ..den mand har da nogle aldeles syge træk som jeg godt kunne finde et ord for ..men jeg vare min mund lidt endnu .
Men ser jeg ikke noget handling fra højer sted så holder jeg ikke mund ret længe .
Heldigvis har endnu en ung pige meldt sig på banen som vil stå ved at hun også har modtaget upassende smser og tilnærmelser fra samme person ..og gud hvor jeg håber at de lidt højer oppe tager hånd om det og lever op til deres rygte og det billede de gerne vil havde offenligheden har af dem.
Py ha det var godt at få luft for min vrede , men jeg skammer mig over at være ansat et sted hvor man ikke griber til handling når en sådan situation opstår , men i stedet bare vasker hænder og vender det blinde øje til ..suk suk

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dumt svin er publiceret 28/04-2008 21:08 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.