16 år siden

En jul i kaos og sorg

ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 5 dage siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
8 år siden
Denne sene natte time, fyldes atter med sorgens smerte og savnet af tabet af min elskede mor .
Mor ! ...det har været vores værste jul ..der har ingen glæde været i nogle ting småkagerne som vi altid bagte sammen blev bagt , men uden glæde , jule slikket blev lavet men uden fryd som når du var her og vi sammen lavede det og træet blev pyntet smukker en nogle sinde før, men kunne ikke fortrænge savnet af dig .
Gaverne blev delt ud også til børnene , men der var ingen lys i deres øjne kun tåre og mit hjert brast i sorg . Mor ! vi savner dig hvor er du ? TH kan slet ikke komme vider hans uddannelse er ved at smulder mellem hans finger , MI gemmer sig under dynen for jeg ikke skal se hun græder og hun fornægter hele verden . Ma er bare stille , trænger ind i sig selv , mens han med tomme øjne ser på mig , med øjne der er fyldt med tåre . Mor vi har stadig brug for dig og du er her ikke ..jeg har så mange ting jeg vil tale med dig om , vise dig mit nye job som jeg havde lovet dig , vi skulle jo på strøg tur her i julen og se alle de jule pyntet vindure , men nu er det forsent , det er ved at tage det hele ned .
Mor!jeg griber vær dage min telefon for at ville ringe til dig blot for at fortælle om det der gør mig glad og det der gør mig ked det jeg gerne vil dele med dig det jeg gerne vil havde din mening om . og jeg står der med min telefon i hånden og førsr når mine finger rør ved tasterne rammer det mig som en skarp smerte at jeg ikke kan ringe til dig at jeg aldrig aldrig mere kan fortælle dig om min dag og jeg aldrig mere skal høre din stemme jeg skal aldrig mere se dit smil eller mærke din varme i et knus og jeg kan ikke forstå det .
Jeg står vær dag ved din grav , føler mig tom jeg ved du er der , men kan ikke forstå det med mit hjerte . Undskyld mor , du kom ikke til at ligge blandt de ukendte for det er du ikke. du er elskede af os alle sammen og jeg må bare havde et sted hvor jeg kan gå hen og snakke med dig et sted hvor du er for altid . du er for altid i mit hjerte du er altid en del af mig en del at Th,MI og MA .
Mor jeg forsøgte at holde en jul i din ånd , men lykkes ikke for du var her ikke vi havde en jul i kaos og i sorg en jul vi helst vil glemme en jul som aldrig skulle havde været .
Mor ! jeg elsker dig

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En jul i kaos og sorg er publiceret 30/12-2007 02:16 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.