I just want to do you.. Now..!

Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Klokken er lort en lørdag/søndag nat og jeg kan ikke sove. Jokeren rapper på det mørke DR, som for længst er holdt op med at sende.

Jeg kunne have svoret, at nogen to i min dør, og forsøgte at komme ind for lidt over to timer siden. Præcis to timer siden. Så siden har jeg ikke rigtig kunne sove. Fik pizza til aftensmad, så nu er jeg lidt bekymret for, om jeg ligger og bliver fed. Blev ellers så tynd i julen :-s.. Følte mig så lækker - fangede en rigtig lækker soldat i nettet..

Speaking of which.. Jeg besøgte ham i torsdags.. Aflyste undervisningstimerne om aftenen, lånte en bil og skred til Kolding. Skrev til ham, og sagde at jeg trængte til at komme i biffen - og om han ville med.. Der gik ikke længe før der kom positivt svar. Fik bestilt billetter, fik spurgt til hvor længe storcenteret havde åbent, fordi jeg godt kunne bruge en tulle-tur. Han behøvede jo ikke at vide, at jeg i virkeligheden skulle købe en reservedel til hesten.. Så ville han med!!! Jeg kunne bare køre af motorvejen der - så første vej i rundkørslen og så et utal gange højre og venstre og så var det lige til og nemt at finde. Selvfølgelig for jeg vild. Men nåede da, efter mere eller mindre kyndig vejledning frem. Han bor fedt, og har en kæmpe sofa!!

Vi kørte i storcenteret, jeg fik købt min reservedel, og efterfølgende spurgte han nok så galant om jeg var sulten. Jeg var sulten, men ikke efter junk. Så vi handlede ind, og jeg lavede mad i hans køkken. Eller dvs jeg snittede grøntsager og kommanderede med ham, så i princippet var det ham der lavede mad. Jeg jog bare lidt rundt med ham. Det var fedt. Han havde tydeligvis ikke noget imod det, og var vild med resultatet. Eller - det må han have været, for der var da ikke mere mad tilbage.

Tilbage på sofaen, faldt han i søvn. Kyssede ham på panden, mindede ham om at han sov (hvorfor er det i øvrigt lige at man gør det? Jeg er temmelig sikker på at han er klar over det?) Han puttede sig lidt mere ind til mig, og forklarede det med at det var fordi han var mæt. Undskyldning accepteret. Vi småsov en times tid, og så en film - inden vi tog i biffen.

Han lå med hovedet i mit skød, da han hev sin t-shirt af. Kunne bøje mig frem og kysse ham - kæle for hans overkrop. Var ved at springe af håb om - at han måske ville gøre det samme ved mig.. Af med trøjen - gang i legen.. Men næh nej.. Jeg tror han trimmer hans hår på brystet.. De er der, men så korte at der næsten ikke må være anden løsning.. Tror han er lidt forfængelig - hvilket er tiltalende, i bund og grund - for det betyder at han interesserer sig for, hvordan han ser ud. Bestemt lækkert, bortset fra at han selvfølgelig hoppede i de grimmeste af hans sko.. Hehe..

Filmen i biffen var pot ringe. Vi tog hjem til ham igen, og så Cars. Eller - vi så en masse animationsfilm fra pixar på youtube og googlevideo.

Hyggede noget mere - mere kys og kram. Var ved at revne at lyst til ham. Hvorfor jeg ikke gjorde noget ved det, aner jeg ikke.. Når der nu alligevel tilsyneladende ikke skal blive et forhold ud af det - kan man godt have det sjovt alligevel?

Jeg kan bare ikke helt greje, hvordan jeg skal få det sagt det ham... "Søde, jeg synes du er for hot - skal vi ikke bare taget tøjet af med det samme?

Har vist mere eller mindre inviteret mig selv op til ham igen, når jeg har fået lavet min helvedesopgave færdig. Til ulykker af diverse art. Dvs. "slåskamp" med brug af bissetricks. Min klassekammerat spurgte om jeg ville have et par kondomer med, når jeg skulle derop.. Jeg har sagt ja.. Så må det sq briste eller bære..

Sex burde være en menneskeret?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I just want to do you.. Now..! er publiceret 30/12-2007 04:14 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.