16 år siden

Lyset vender tilbage

Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 6 dage siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Det er så længe siden jeg har skrevet her ...jeg har ikke haft orden jeg har ikke haft energien eller overskudet til at få orden til at flyde . selvom de hoper sig op inden i mig .
Jeg sørger stadig over min mor ,savner hende vær dag tænker på hende vær dag,og jeg har haft en lang periode hvor jeg har trukket mig tilbage fra mange ting blot for at finde ro inden i , ja jeg har forsømt mine venner og veninder , gemt mig på sofan under tæppet sovet væk fra det hele grædt når det har været for meget . men jeg er også begyndt at løfte hovede og kikke frem se op og ser på solen , finde glæden ved livet igen , og har forstået at uanset hvad jeg gør så , kan jeg ikke stoppe tiden og jeg får aldrig min mor igen , og jeg ved hun ville at jeg skal tøre tårene væk . så det har jeg gjort. Og atter har jeg taget kampen op med livet .
jeg har fået mine børn på rette spor igen , jo de savner mormor vær dag og snakker om hende tit men der er ikke den samme sorg i deres øjne længer og det glæder mig , nu finder de de sjove minder frem og vi smiler og ler .
jeg bliver af og til grebet af en angst der ryster mig helt ind i min sjæl og det er angsten for ikke at huske hende ikke at kunne se hende for mig når jeg lukker mine øjne , og paniken breder sig dybt i mig , frygten for ikke ay kunne huske hendes øjne for ikke at kunne huske hendes duft frygten for ikke at kunne høre hendes stemme eller se hendes smil for mig , og jeg flygter væk med skyld følelse jeg står ikke vær dag ved hendes grav mere ..og jeg tænker .." Hvad er jeg for en datter ?!" jeg ved det jeg er bare ved at komme vider i mit liv men jeg vil så gerne havde hende tæt på mig jeg VIL ikke glemme hende .

Her for en tid siden havde jeg en oplevelse der rørte mig dybt og gav mig en indsigt jeg aldrig trode jeg skulle finde .
Jeg har over en tid set til en dejlig sød mand , som jeg vist har forelsket mig , men som jeg ikke rigtig har villet erkende jeg har forelsket mig i .
Men han kom en weekend og vi hyggede os med et gals vin noget dejlig mand en masse levende lys og dyb intense samtaler , vi krøb sammen på sofan så film mens han holdt om mig nussede mig i nakken kyssede mig på panden , legede med mit hår , og jeg mærkede vær eneste af hans bevægelser og for vær stref gav mit hjerte efter . da vi kom i seng lå vi bare tæt han holdt om mig uden ord og vi elskede stille , og min verden gik i stå tårene kom bare ikke tåre af sorg men af glæde for for første gang i meget meget lang tid følte jeg at jeg levede , følte jeg mig hel . han kyssede mine tåre bort holdt om mig til natten blev til dag. jeg ved nu at livet skal leves lige nu og her , om det bliver med ham ja det ved jeg ikke det kan kun tiden vise , jeg kan håbe og se hvad tiden bringer , bliver det ikke med ham ja så ved jeg nu hvad det er jeg søger i mit liv .Nemlig lyset glæden varmen og kærligheden , han gav min den indsigt tilbage og det vil jeg for evig tid være ham taknemlig for .
Han fik lyset og håbet og livet tilbage til mig og jeg glædes over det vær dag og jeg mærker vær dag hans kys hans kærtegen der hvor de satte deres flamende spor ikke kun på min krop men også i mit liv .

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lyset vender tilbage er publiceret 09/02-2008 01:01 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.