Han tog ikke telefonen..

En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 14 dage siden
Israel
Salomon
9 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 22 dage siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Han svarede ikke.. Hverken første, anden eller tredje gang jeg ringede. Jeg efterlod ikke en besked - og jeg skrev heller ikke en sms. Han skulle bare ringe og redde mig.

Fandt mig selv strandet i Middelfart, total stadset ud. En bil var "faldet af motorvejen" ved Korsør - og bilen var landet på skinnerne. Chaufføren uskadt.

Klokken er omkring otte halv ni - og jeg kan ikke komme videre til Kolding, så jeg kan komme hjem. Det er ganske enkelt umuligt - fordi toget ikke kommer. Ringede til ham - han bor i Kolding - så kunne levende forestille mig ham komme og redde mig ud af det her farlige situation det nu engang var jeg var havnet i. Men han tog ikke telefonen. Vred mig foran min veninde. Betroede hende min nød. Skammede mig delvist over at gøre det - jeg HADER at spørge fremmede folk om "den slags" hjælp.

Jeg ved ikke hvad jeg havde regnet med. At han kom flyvende og hentede mig med det samme? Niks.. At han ringede tilbage og jeg fandt ud af at han var sammen med nogle kammerater og derfor ikke have lyst til at lege taxa-chauffør for mig? Ja..!! At han ikke svarede, ikke reagerede så jeg for alvor blev mindet om - at vi altså IKKE er kærester? Niks..

Han spurgte til om hans chancer mod Tøsen ville være større - i badminton. "Hende Tøsen der - kan jeg slå hende?" "Alt for nemt", var mit svar. Så ham for mig glide ud gennem mine fingre. Deprimeret hængemulesmiley: :-(

Han må ikke falde for hende.. Han skal være sammen med mig!!! Det er langt ude tænkning - jeg ved det - men.. Jeg er nødt til at være forelsket - for det gør ondt i hjertet at tænke på ham være sammen med Tøsen..

Jeg kan mærke at han tænder på mig.. Kravlede over til ham i morges. Iført intet andet end g-streng. Lagde mig ind til ham. Mærkede hans morgen-tændthed. Synes ikke rigtig den forsvandt. Puttede mig ind ham - og han holdt om mig og krammede mig - holdt om.. Jeg ved ikke hvorfor han ikke rørte ved mig.. Kan ikke greje hvorfor.. Hvorfor?? "Hvorfor ikke" er nok et bedre spørgsmål..

Jeg har truet før, men nu er jeg seriøst ved at eksplodere... Vil gøre alt for at han overgiver sig - og om ikke andet får mig op og ringe ved håndkraft.. Selvom det er ham jeg vil have - det hele - ikke kun en del af..

Vågnede ved at min mac faldt på gulvet. Nu siger det "klonk" når jeg åbner den. ÆV!! Til gengæld er den stadig fuldstændig lydløs, så det kan ikke have været gået hel galt.. Jeg skammer mig vildt over at have troet, at han gad mig. Sovende eller ikke. Jeg vil bare snakke og mærke lidt af den tryghed han har så meget af til mig.. Men niksen biksen. Som en ond reminder om, at vi ikke er kærester.

Må hellere få sovet. Skriver og undskylder i morgen.

Femininum

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Han tog ikke telefonen.. er publiceret 08/02-2008 02:42 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.