Rørt til tårer..

Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 26 dage siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
I dag. Søndag. Åh hvilken dag.

Hestens udstyr blev ordnet. Hyggede sammen med nogle småpiger ude i stalden. Byggede joker-springbane (særligt farligt udseende spring). Alle var vilde med det - og overraskende nok var det en meget overraskende tre'er. Det havde jeg i hvert fald ikke forventet. Er så stolt af mine piger - de red så flot. Så kontrolleret. Efterfølgende så vi film fra forrige gang jeg havde trænet dem til show. Det var så flot. Så præcist. Jeg - JEG - har virkelig rykket dem. De er blevet så dygtige. Jeg er så stolt. Da de havde redet begge to - og jeg sat og så deres show - mærkede jeg en tåre trille ned af kinden. Skjulte det lige så stille, og kiggede over bordet, betragtede dem. De var lige så stolte selv, det lyste ud af dem. Havde det ikke været for filmen der kørte, havde jeg fået en kæmpe krammer.

Alle morede sig, havde det kanon sjovt, og var imponerede over hvad jeg havde fået sat sammen med det skrammel jeg havde samlet til mig i løbet af formiddagen.

Min egen hypper var super. Fløj over 1,35 m. Uden rytter, men stadig - uden at anstrenge sig synderligt. Og ca. 80 bred. Jeg er så stolt af ham. Glad for ham.

Her til aften inviterede jeg alle hestepigerne hjem. Til badminton og filmhygge bagefter. Det endte med fem piger i min seng - og de sidste to hvoraf den ene var mig - om spisebordet. Skønt. Super hygge.

Lillesøs 2 ligger og sover på luftmadrassen. I morgen skal vi følges ad igen - ud til hypperne. Tror hun er en fan?

Ønskede soldaten held og lykke med hans udlandsrejse. Han kvittede ved promte at give mig nummeret til arbejdstelefonen, som var den han tog med sig. "Så kunne vi jo lige skrives ved".. Shit det er svært ikke at føle noget. Faktisk umuligt. Jeg er vild med ham. Ingen vej udenom. Og hvor er det dog skønt.

I dag synes alt at gå op i en højere enhed.

I love life!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rørt til tårer.. er publiceret 11/02-2008 00:40 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.