19 år siden

Ud som et lys.....

Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Jeg gik nærmest ud som et lys i aftes, men jeg trængte vist også til det – var bare så træt..! Engang imellem tror jeg, at både krop og sjæl får nok…

Jeg faldt om på min sofa efter aftensmaden. Jeg forsøgte at læse lidt, men øjnene faldt i – vågnede ved 21-tiden ved telefonen. Jeg forsøgte at vågne lidt op, kikkede lidt fjernsyn og var her på pennen lidt, men det virkede ikke rigtigt efter hensigten – før kl. var 23 sov jeg bare igen på sofaen, så jeg nåede aldrig min seng. Jeg vågnede nu til morgen 7,30 ved at solen skinnede så dejligt ind ad mine vinduer, og nu efter en tur under bruseren m.m. føles dagen god og frisk, så det er bare med at tage den i brug..!

Jeg skal lige ha’ kørt en tur med støvsugeren og ordnet en lille opvask, og så vil jeg i haven et par timer. Sidste søndag var vi til plantemarked/auktion i Geografisk have i Kolding, og jeg har stadig nogen af de indkøbte planter stående, som trænger til at komme i jorden, så det glæder jeg mig til at nusse lidt med.

Senere i dag tager jeg med toget til Nordjylland op til Peter. Han er på udflugt i dag med sin søn Nikolaj, og det passer lige med at de kan hente mig ved toget, når de kommer hjem fra turen. I morgen skal vi fejre Nikolaj’s fødselsdag med familien. En del af dagen kommer til at foregå hos Peters forældre, for at hans far også kan være lidt med, og det synes jeg er en rigtig god løsning. Derefter tager vi i Peters sommerhus og laver grillmad til aften, hvis ellers vejret tillader det.


Jeg vil ta’ fat i dagen – ha’ det godt derude..!!
Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ud som et lys..... er publiceret 11/06-2005 09:36 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.