19 år siden

Det er vist blevet sommer ;-)

At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Solen bagte og varmen var næsten uudholdelig, men når jeg har sat mig noget for, så skal det bare ordnes. Resultatet er at jeg ligner en kogt krebs ;-)
Nu har haven mere eller mindre fået lov til at leve sit eget liv i år, men det er slut nu ! Moder hakkejern gik i krig i aftes, og fortsatte igen i formiddags. Det var lige før at jeg havde glemt hvor meget ubeplantet jord jeg endelig har ;-)
Jeg bestilte en ekstra havespand i sidste uge. Den kom i går, og de kommer og tømmer i morgen, så det har bare været med at benytte lejligheden til at fylde dem begge op. Det skal jeg love for at de er blevet !

Jeg har været vågen flere gange i nat, men ellers sovet godt. Men bare at jeg får sovet, frem for det andet natteroderi som er nedbrydende både psykisk og fysisk !

Michelle ringede fra Roskilde festivalen. Hun ville lige fortælle at hun havde det godt, men at der også var meget varmt der. Hun lovede efter mors formaninger at passe godt på sig selv, og specielt hvis hun ville tæt på en scene ! Ulykken med de unge mennesker som døde for nogle år siden, er stadig på nethinden !

Min far har ringet igen ! Han ville høre hvordan de nye piller havde virket. Hmm
Han vil komme forbi efter han har været til hundetræning. Der skal ny printerrulle i bilen, og han har stadig ikke lært det, eller rettere ville lære det ! Det er lidt underlig at jeg ikke har kørt en eneste km i den bil endnu !

Jeg må hellere komme i gang med at redigere nogle af de ferie billeder fra Anholt. Mine svigerforældre har sendt en hel mappe med de billeder de tog, og vil også gerne se vores !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det er vist blevet sommer ;-) er publiceret 29/06-2005 19:21 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.