Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 14 dage siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Det kan men vel med rette kalde solens stråler, som har gjort mig stiv som et bræt ! Jeg var så dum at smide trøjen da jeg var i haven i går, og i dag er regningen kommet ! Jeg har pga. min lyse hud og hårfarve tildens til at blive rød, og af samme grund solbader jeg aldrig.

Jeg har redigeret billeder til den store guldmedeje i dag, men mangler lige et par justeringer inden de er klar til at blive printet ud og sendt !

André kommer hjem på ferie fra i morgen. Det glæder jeg mig helt vild til, selv om jeg også ved at det bliver krævende. Jeg skal have talt med hans far vedr. hvornår han skal der ned, og hvordan det skal engageres. Han vil gerne med hans moster ( og måske også hans mor ) til Grøn Rock, men det tror jeg ikke bliver noget problem !

Michelle ringede hjem fra Roskilde igen i dag. Hun fortalte at hun havde fået en guitar, købt nogle støvler, og så var min lillebror( som også er der overe) blevet smidt ud af den lejer han boede i pga. uro. Hmm vist meget typisk ham ! Men ellers havde hun det fint og hyggede sig ;-)

Min fars revisor, som også er min fætter ringede i dag. Jeg har lidt anstrengt forhold til ham, da han flere gange har præsenteret sig med hans funktion og så hans fulde navn… Jeg ved udmærket godt hvem han er, ved at han præsentere sig med fornavn. Det andet synes jeg er lidt latterligt !
Der er vist kludder i min fars andel i sygedagpenge, og så kommunes andel. Min far har en arbejdsgiverforsikring ved kommunen, men efter et bestemt antal dage, skal kommunen overtage udbetalingen.. Hmm det lader jeg dem rode med, bare der kommer noget ind til den første !

Jeg kan mærke at pillerne er begyndt at få sin virkning, så jeg må hellere finde sengen inden hovedet rammer tastaturleret ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En varm beundrer er publiceret 30/06-2005 22:37 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.