Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Hey dagbog. Da jeg kom ned i post kassen idag, lå der et brev fra et firma der blandt andet sælger pc spi. Der stod at de havde sendt en masse rykkere, og at hvis jeg ikke snart betalte de 300 kr, så ville det gå videre til inkasso. Så henvendte jeg mig til det spilfirma for at høre hvad Fa.... det gik ud på. De mente at jeg havde bestilt spillet quake 3 i 2004, og at jeg skulle ha modtaget det. Men jeg har ikke modtaget det spil, og så vidt jeg ved, har jeg heller ikke bestilt det spil.

Så nu går de til post dk for at finde ud af hvordan tingene forholder sig. De burde ikke kunne finde nogen underskrift fra mig på det spil. Da jeg er 100% sikker på, at jeg ikke har det spil. Det kommer sig af, at klanen i sin tid inden jeg trådte til havde gang i quake 3..og der husker jeg, at jeg aldrig har haft fat i det spil, da jeg mente at quake 2 var alt for dårligt..fyldt med indelukkede gange, og monstre....så ville jeg hellere have noget der foregik udenfor..og helst med noget der ligner mennesker.

men nu må jeg som sagt se hvad de finder ud af..det under mig især at jeg skulle pr mail have modtaget opkrævninger...for det har jeg sku ikke!! noget er i hvertfald galt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget inkaso varsling er publiceret 12/07-2005 16:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.