Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Hvor er det skønt at superligaen starter igen. der er nu ikke noget bedre end hygge sig foran tv'et med lidt bold...

I morgen skal jeg forhåbentlig på stadion og jeg siger forhåbentlig, for det er lidt af en satsning jeg er ude i.. Jeg har vagt og kan risikere at skulle arbejde eller blive kaldt på arbejde midt i kampen...!

Var en tur oppe hos T4 igår. Det var en mærkelig dag. Jeg havde slet ikke lyst til at være samme med ham og havde slet ikke lyst til sex, men det var nu af mere patologisk årsag...

Jeg føler stadig det er en pakkeløsning, jeg skal acceptere og at han har lagt planen, så nu skal jeg bare acceptere den... Han vil gerne blive boende i det hus. Han siger det er fustrerende og af nød, men den holder ikke helt. Han har slet ikke spurgt mig, hvad jeg synes om den plan.

Hus, hund, hundehår, masser af rod og støv skal jeg kunne leve i det...? Det er i hvert fald meget langt fra min verden... Hver gang jeg er der, tænker jeg på rent hjemmed det søskendepar med hund... Så slemt er det ikke, men jeg synes det er slemt, når der er hundehår i alle kroge.....og i køkkenet... Det er sgu for ulækkert...!! (har sagt det til ham.. og det er blevet lidt bedre)

En gang i mellem popper A op i mit hoved - faktisk temmelig tit. Jeg savner det vi havde sammen, men manglede også noget der... Han vil jo ikke bindes og være kærester... Kan ikke holde ud at tænke på vi aldrig mere skal være sammen, når jeg nu har valgt T4... Jeg er sgu syg i hovedet..!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget superliga... er publiceret 19/07-2005 19:18 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.