18 år siden

Sandheden er ilde hørt, eller er den !

Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
2 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
10 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
No name girl
8 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Vi søger alle den ultimative sandhed, rene linjer og de klare facts. Men nogle gange er de hårde og kyniske, de gør ondt og vi vejler at se den anden vej ! Har vi alle ikke ret til at have en mening, en holdning uden at blive dømt, eller fordømt som kyniske selvcentrerede individer. Har vi ikke ?

Tankerne har været mange efter en samtale med min søster. Hun sårede mig dybt, selv om jeg ikke tror at hun er klar over det. Jeg fortalte hende det heller ikke ! Jeg sukker dybt når jeg tænker på de indebrændte konfrontationer, som har lagt og luret under huden igennem år og dag. Den kære familie….. Hvad er problemet egentlig, er blodet ikke tykkere end vand !

Vi har aldrig været rigtig gode til at være der for hinanden. Altid haft en undvig manøvre for at fortælle hvad vi tænker og føler. Puha tænk hvis vi nu lærte hinanden at kende, at vi blev en helhed som vi alle inderst inde ønsker og higer efter, og ikke som nu, bare er nogle mennesker som kender hinanden ! Det handler i bund og grund om at give og tage, og tilgive og glemme. Det er ikke nemt !

Hmm jeg sidder og smiler lidt ironisk for mig selv ! For første gang i lang tid har jeg ikke lyst til at sove.. De sidste dage har jeg været domineret af forvirrende og usammenhængene drømme . Jeg har sovet dårlig, og tilmed talt engelsk i søvne med en på fjernsynet ( Ifølge Claus ).

Jeg hørte en sætning i går, meget apropos i fjernsynet, som har sat sig fast - Der er mere i min indre verden, end i min ydere ? Sådan føler jeg mit liv er lige nu ! Det hele foregår inde bag ved min skal, og jeg er panikslagen for at der kommer en revne som kræver dagens lys !

Jeg vil tage mit lille vidundermiddel af en ondskabsfuld dum nødvendighed, og gå i seng ! Måske er jeg heldig ikke at drømme om tallerken store frøer i Fakta, eller om kunder som stikker af fra mig, og som jeg jagter rundt i kiosken på Q 8. Måske får jeg lov til at samle ” bare ” lidt mere energi end jeg har haft i dag, så jeg også er værd at være i selskab med !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sandheden er ilde hørt, eller er den ! er publiceret 20/07-2005 01:01 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.