19 år siden

Skeløjet og tandløs !

De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
I skrivende stund har jeg min lille hund liggende på tværs af mine lår. Jeg kan mærke hendes lille hjerte banke, og se hvordan hun opmærksomt holder øje med hver en bevægelse på tastaturet !
I de sidste dage har hun haft det rigtig skidt. Hun har næsten ikke kunne komme af med afføringen, og kommet med pludselige pibe lyde, som om hun har haft ondt ! Her til morgen kørte jeg så ind til dyrlægen, for at få hende undersøgt !

Hun er ikke en hel ung dame mere, men stadig meget aktiv. Tanken om at jeg en dag ikke får hende med ( levende ) hjem, har strejfet mig, og gør mig usigelig trist ! Det er utrolig hvordan man knytter sig til sådan et lille væsen, og hvilke følelser den kan udløse bare ved at være der !

Tilbage til dyrlægen – Hunden blev undersøgt på kryds og tværs og han konkluderede, at hun havde betændelse i tandkødet, og tre løse tænder ! Jeg fik det helt skidt, og dårlig samvittighed over ikke selv at have opdaget det. Dyrlægen mente at pga. hendes dårlige tænder havde hun ikke kunne indtage ordentlig føde og vand, så derfor maveproblemerne !
Vi har altid en madskål stående fremme, så hun styrer selv hvornår hun spiser. Derfor har vi ikke bemærket hvis hun har spist mindre eller anderledes end hun plejer ! Dyrlægen gav hende en sprøjte imens jeg holdt hende, og vi kørte hjem til et tomt hus ! Det var en underlig fornemmelse at komme hjem, og der ikke stod en logerne hund på den anden side af døren. Det var så tomt ! ……..Vi kunne hente hende igen efter kl. 14.00.

Så nu er min lille hunds madskål skiftet ud med A 38, og på penicillin de næste 8 dage !

Michelle er lige kommet ind af døren, så jeg vil slutte af for nu. Er nysgerrig efter at høre hvordan hendes tur til Skagen og Århus er gået !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skeløjet og tandløs ! er publiceret 18/07-2005 20:14 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.