18 år siden

Den kloge narre den mindre kloge !

Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
8 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
klokken slår snart 01:00
Rayana Khamz...
5 måneder, 1 dag siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Men hvor klog er man - når den mindre kloge ikke er ” rigtig klog ” !

André havde fået lov til at tage med hans moster til Grøn Koncert ! Jeg har i de sidste dage følt mig fyldt op af børn og aktivetater, og da drengene skulle hjem til deres mor efter endt ferie hos os, så ønskede jeg bare at koble af og nyde stilheden !
Jeg havde ingen skrupler med at lade min søster tage ansvaret for André, da hun jo kender ham så godt ! Men jeg gjorde hende opmærksom på, at hun hele tiden skulle have ( MEGET ) klare aftaler med ham om hvor han var, og at han skulle fortælle hende hvis han gik et andet sted hen ! Den samme besked fik han selvfølgelig !

Min søster ringede kort tid efter at de var kommet ind på pladsen. Hun fortale, at André havde mødt en tidl. klasseskammart, og sagde - at det bare var så tydelig at se hvor meget André så op til ham ( lad os kalde ham Brian ) og hvor lidt André interesserede ham ! Min søster gav André lov til at gå sammen med Brian og hans venner !

André ringede til mig flere gange, men det er der ikke noget usædvanlig i da han ofte ringer bare for at have kontakt med mig !
Jeg gik ind og lagde mig lidt, da jeg følte mig sløv og uoplagt ! Da jeg stod op igen fortalte Claus, at Michelle havde ringet ! André havde ringet til hende for at få min lillebrors tlf. nummer, da han var blevet snydt af Brian og hans kamemarter for nogle penge, og ville have min lillebror til at hjælpe sig ! Heldigvis var Michelle klog nok til at sige, at den havde hun ikke !
Min lillebror er en kapitel for sig, og ville ingen skrupler have ved bogstaveligt at tage fat i kravetøjet på Brian og hans klammarter ! Ikke at de ikke havde fortjent det, men alt med måde ?
Kort tid efter ringede André og bad mig hente sig ! Da jeg kom derud kunne jeg se at han var oprørt og ked af det. Han var meget skuffet over at hans ” krammart ” havde taget fusen på ham !

Det er ikke første gang at Brian har taget narret André, og jeg har sagt - at jeg ikke ser at han tager ind for at besøge ham mere ! André er et for nemt et offer, da han vil gøre ALT for hans venner og dem han holder af ! Desværre er jeg bange for, at det ikke er sidste gang han må ” betale ” lærepenge for hans tillid og loyalitet ! Et er når vi andre brænder fignerne på vores dømmekraft, men noget andet er når man ikke er i stand til at bedømme og gennemskue !

Jeg bebrejder ikke min søster noget, men mig selv for ikke at have taget med ! Om situationen ville være undgået ved jeg ikke, men så havde jeg været der ! Jeg var og er simpelthen så gal på de knægte, at de ikke skal se frem til at møde mig, for så får de lige oppefra og ned !

André´s far og kone kommer og henter ham i eftermiddag. Så er hans 14 dages ferie slut her, og han skal så være 14 dage hos dem ! Jeg kan godt mærke at jeg ikke er vant til at han er hjemme i længere tid, og at det tager på kræfterne. Han er skam nem og medgørlig, men skal gerne aktiveres hele tiden. Men det kan så til gengæld være alt fra at han spiller playstation, til at vi laver noget sammen !
Men han er faktisk den eneste af vores drenge som ikke er bleg for at hjælpe til her hjemme, man skal bare spørge på den rigtige måde !
Hvis jeg f. eks siger – André du SKAL hjælpe mig med opvasken, så stejler han, men hvis jeg siger – vil du lige være sød at hjælpe mig, så er han der med det samme ! Men hva…….. Vi andre er heller glade for det vi bare SKAL ;-)

Michelle er i Skagen sammen med hendes far til motorcykel træf - uden motorcykel ! De var så uheldige at stemplerne i motoren gik i stykker omkring Hobro, og de måtte tage toget derfra og resten af vejen ! Motorcykelen er blevet hentet og transporteret her tilbage til byen.
Hun tager toget her til morgen til Århus, og tager til Grøn Koncert sammen med min søster og hendes veninde ! De to - min søsters veninde og Michelle kommer nok først hjem i morgen mandag !

Jeg har været sløv og uoplagt i de sidste dage, og føler at det er som om jeg har tømmermænd ! Men det kræver jo at jeg drikker først ;-) Jeg har haft en underlig søvn, hvor jeg godt nok har sovet igennem, men jeg har drømt meget ! Det har været underlige drømme uden sammenhæng, og som jeg kun kan huske i brudstykker.

Jeg må hellere komme ned og se om André huskede at lægge hans tøj i tørretumbleren i aftes !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den kloge narre den mindre kloge ! er publiceret 17/07-2005 08:03 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.