19 år siden

Kære hovedpude

Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Nu skal jeg fortælle dig !

Gud hjælpende om jeg ikke vågnede ved mit egen stemme fortælle mandens hovedpude om butterdej! Hovedrystende stod jeg op med følelsen af – nu rabler det ;-) Måske skal jeg se det som et psykologisk tegn på, at jeg snart har behov for at komme uden for disse fire vægge, og tale med andre mennesker. Det at man taler med familien, hunden, katten og planterne ( det sidste siges at skulle gøre dem godt ;-) er en naturlig ting, men når man svarere fjernsynet igen, og begynder at holde foredrag for hovedpuden, så man nok tid til at overveje om man er ved at komme ud på et sidespor !

Jeg skal hen til speciellægen i morgen, og denne gang skulle den være god nok ;-) Jeg føler mig umiddelbart mere afslappet over for samtalen end sidst, men stadig lidt usikker over for hvad der venter mig ! For ikke at ende på den lukkede, så undlader jeg nok at fortælle om fjernsynet og hovedpuden ;-)

Min lille hund er i bedring, og næsten oppe på dupperne igen. Afføringen ( et meget interessant emne ) er ikke helt i orden endnu, men det kommer nok i takt med at hun begynder at spise mere regelmessing. Penicillinpillerne bliver kamufleret i leverpostej, og glider ned med stor velbehag…. Jeg bryder mig overhovedet ikke leverpostej, og bare lugten…..Puha….. Men hvad gør man ikke !

Jeg må hellere få lagt lidt fra dagen her hjemme, og så i bad ! Ellers ender jeg med at lugte være end leverpostejen, og det vil mine omgivelser nok ikke bifalde, med undtagelse af min hund selvfølgelig !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kære hovedpude er publiceret 20/07-2005 17:33 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.