19 år siden

Den omvendte verden

Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 20 dage siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Fra ikke at kunne sove til nu hvor jeg får ” hjælp ”, har jeg ikke lyst ! Jeg kan ikke ud over at jeg drømmer meget, finde nogen grund til at jeg har det sådan. Lige nu kunne jeg skrive tykke bøger om det som jeg ikke forstår, eller kan finde en forklaring på.

Samtalen ved lægen gik rigtig godt ! Kælenavnet ” rugbrødsmotor ” som jeg blev kaldt som barn, da jeg hellere ville have rugbrød frem for sovs og kartofler, slog mig da jeg kom ud ! Ikke fordi at jeg sammenlignede lægen med rugbrød, men fordi at jeg kværnede løs. Det er normalt ikke min stærke side at tale og åbne op for fremmede, men lægen virkede flink og sympatisk ! Lidt ironisk at det er ” fremmede ” som læser min ord ;-) Forskellen er nok, at jeg er klar over at det er en nødvendighed at jeg gjorde det !

Da han spurte - Hvem er du – beskriv dig selv, måtte jeg blive ham et svar skyldig ! Jeg har specielt på det sidste ofte stillet mig selv samme spørgsmål, men har ikke kunne sætte ord på min person. Kun overfladisk !
Måske skyldes min depression i bund og grund en identitet krise, måske ender jeg med at komme ud på den anden side, og kunne lide mig selv ;-)

Claus og jeg har talt en del om hans mor, og grunden til hendes pludselige afstandtagen. Jeg har som sædvanlig påtaget mig skylden, og været ked af det ! Hun er en dejlig kvinde som jeg holder meget af, og som jeg mente have et godt forhold til.
Jeg havde bedt Claus om at ringe til hende imens jeg var ved lægen, for at få klarhed over om der er et problem, som skulle ryddes af vejen. Det var der !
Da Claus ringede til hende for at fortælle om mit ” problem ”, sagde han - at Vi nok skulle tilkendegive hvornår vi/jeg havde overskud til et besøg på Sjælland ! Hun havde misforstået det sådan, at det gjaldt begge veje, så at vi ikke ønskede besøg ! Hun havde været meget uforstående og ked af det lige siden !
Jeg blev også ked af det da han fortalte det, og påtog mig skylden for indirekte at være årsag til misforståelsen, men den fejede han straks væk med, at skylden nok nærmere var hans, da han ikke havde udtrykt sig tydelig nok ! Det er måske ikke helt forkert.

Jeg må hellere finde sengen inden jeg skal op igen ;-) Jeg har overtalt Claus til at vi køre til Vorbasse marked i morgen, og at vi skal rimelig tidlig ud af fjerne ! Han er nok lidt bekymret for om jeg forelsker mig i et eller andet firbenet kræ, som jeg – så gerne vi have med hjem ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den omvendte verden er publiceret 22/07-2005 02:01 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.