19 år siden

Ups - lider vist af højdeskræk

Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 5 dage siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Det er bare lidt for sent først at opdage det, når man står man på taget af garagen og skal ned ! Heldigvis var Claus hjemme, for ellers havde jeg nok stået der oppe endnu :-)

Tagpappet har været utæt i længere tid pga. grene fra naboens kirsebærtræ ikke var blevet savet af, og havde gnavet hul ! Men som det ofte sker, så går der en djævel i mig, og så skal det bare være her og nu ! Frem med stigen og op, det var ikke noget problem, men da jeg kom til at se ud over kanten, og hvor langt der var ned. Puha

Men som jeg plejer at sige til de gamle damer, som jeg skal ind og hente på adr. – Det med at komme ned af trapperne, er ikke noget problem ! Spøgsmålet er hvordan ;-) Claus stillede sig op på den nederste del af stigen, og fortalte mig trin for trin hvor langt der var til den næste !
Jeg bryder mig ikke om stejle trapper, eller skråninger hvor der ikke er et gelænder eller andet som jeg kan holde ved. Men så langt nåede jeg ikke at tænke i dag, før end at jeg stod der oppe. Jeg har lovet mig selv – at jeg gør ALDRIG mere !

Dagen startede ellers godt. Jeg stod op ( af mig selv) kl. 08.00 og følte mig frisk og udhvilet. Claus havde været oppe i et par timer, og sad og nyd at han kunne ” få lov ” til at sidde stille og rolig ved computeren. Ofte beslaglægger jeg den jo mere eller mindre resten af dagen!

Da vi havde snøvlet os færdig, og var klar til at køre til Vorbasse, så ville bilen ikke ! Dvs. at den godt ville starte, men at hver gang den gik i tomgang, så stoppede motoren. Hmm… Så var der ikke andet at gøre end, at køre en tur på værksted !
Noget jeg hader ved mekaniker er, at de har en utrolig evne til at sætte en bekymret mine op når man komme og fortæller dem om et evt. problem. Det virker som om at de er uddannet til udtrykket – Du skal nok regne med at det her bliver dyrt !
Det gjorde det så heller ikke bedre, at han sagde at det nok ville tage en time, men at der faktisk gik 3 før de ringede og meldte den klar. I den tid havde vi osedes rundt inde i byen og, var begyndt at spekulere på hvor alvorligt det mon var ! Den ” kære ” mekaniker havde ikke kunne finde problemet, men havde renset nogle indsugningsfiltrere !
3 timer forsinket kørte vi ud af byen med kurs mod Vorbasse. Min markeds lyst havde lagt sig, men sagde jeg ikke ! Da vi kom der op var parkeringen nærmere et gedemarked end et hestemarked, men det lykkes da til sidst. Der var mange mennesker, og folk vadede bevidstlyst rundt, og havde ikke øjne for om der var andre tilstede end dem selv. Mit humør gjorde det nok hellere bedre, det indrømmer jeg blankt ! Irritation over de kræmmere som tog overpriser for deres vare i forhold til butikspriser, gjorde mig harm. Jeg synes at det er frækt at narre folk så åbenlyst, men måske vil folk narres ! Man skal virkelig være opmærksom, og bevidst om det nu også er en god handel man gør disse steder. Jeg er ikke i tvivl om at man kan gøre det, hvis man ved hvad man skal gå efter !

Da vi kørte hjem var jeg fuldstændig suget for energi. Jeg var tavs, og kunne mærke at Claus blev bekymret, og prøvede at holde en samtale i gang. Det gør mig så inderlig ondt når mine omgivelser bliver berørt af min sindsstemning, men i situationen er der ikke meget jeg kan gøre ! Efter at være kommet hjem lagde jeg mig på sofaen, og så golf sammen med Claus. Der er ikke noget som interessere mig mindre end golf, men jeg orkede simpelthen ikke andet end - at bare være der ! Der gik en times tid, og så var det at djævlen og tagpappet kom op i mig ;-)

Min søster havde sendt en mail med nogle dejlige billeder af Michelle fra da hun var i Århus. Hun ringede omkring kl. 21.30 for at høre om min lægebesøg i går ! Vores normale samtale på en time, blev udvidet til to, og min plan om at gå tidlig i seng gik lidt i vasken !

Min far ringede for resten i går eftermiddags ! Han spurte om hvordan mødet med speciallægen var gået, og jeg måtte fortælle som sandt var, at det først er kl. 17.30 jeg skal der hen ! Jeg sagde sådan henkastet - Ja så må vi jo se om han siger om jeg er helt tosset ? Jaaaaa - kom det tørt og eftertænksomt, som han nu kan sige det! Hmm høje tanker ens far har, og så for at det ikke skal være løgn, så spurte han - tror du han indlægger dig ! FAR ALTSÅ ;-)
Claus mener at han ( altså min far ) er drøn bekymret for mig, og at jeg ikke skal tage det ilde op. Det gør jeg nu heller ikke, men føler nu alligevel en vis pres fra hans side, om hvornår jeg starter igen ! Et eller andet sted, så er jeg en af hans faste holdepunkter, sammen med hans bil og hunde. Jeg tror at han savner den daglige kontakt, selv om den er sparsom !

Nu er kl. blevet en, snart to mange, så jeg må hellere vende snuden mod sengen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ups - lider vist af højdeskræk er publiceret 23/07-2005 01:38 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.