18 år siden

Jeg skal, vil og kan klare det !

En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Min behandling hos speciallægen er afsluttet, med anbefaling om et videre forløb på et halvt år, og derefter nedtrapning. Min deltidssygemelding stopper den 1/10 og derefter skal jeg op på fuldtid igen. Det har ikke været en fifty-fifty ordning, men efter hvordan jeg har haft det og magtet !
Det har været meget ged i udbetalingen af sygedagpenge fra kommunen, og jeg er taknemlig for at det ikke har været et økonomisk problem for mig, men for andre kunne det have været en katastrofe.! En dame fra sygedagpengekontoret havde ringet og spurt min far til mine timer, selv om hun havde fået en timeseddel underskrevet af ham og jeg. Han havde svaret at ” hun kører som det passer hende ! ” og det er næsten ikke engang løgn ;-). Jeg har min faste tid som jeg starter ud på, men alt afhængig af hvad der er at lave, så varier min sluttid. Jeg har nu en lille måned til at komme op i omdrejninger inden julefrokosterne begynder, så det skal jeg nok nå !

André er hjemme på en ekstra weekend. Jeg havde ellers ikke regnet med at se ham før næste weekend, da jeg havde byttet med hans far. Men intet ondt ord om det. Jeg er kun glad for at have ham er hjemme.

Min far har ingen kondi mere ” siger han. ” Han havde været nødsaget til at stille bilen kl. 05.00 i morges pga. træthed. Normalt kører han til et sted imellem 06.00-08.00 efter en fredag/lørdags vagt. Jeg bemærkede at han allerede var stået op kl. 12.30 fredag middag, og kommenterede det også. Han fortalte at han gennemgående har vågnet tidlig på det sidste, men efter at have luftet hundene, så kan han godt blunde lidt på sofaen.
André og jeg var med ham ude og købe et nyt fjernsyn i går. Den gamle er stået af efter 20 år, og det er jo en katastrofe når der er cykelløb ;-). Vi hjalp ham med at tilslutte og programmere det, og så var han glad ;-). Jeg ringede der hjem efter nyhederne for at høre hvordan han synes billedkvalitet var i forhold til den gamle ! ” joo det var da bedre,"" svarede han, men han vidste ikke hvad han havde gjort, for pludselig havde han fået den slået den over på DR. Hmm min kære far og teknik ! Jeg havde ellers lagt brugsanvisningen opslået på siden med forklaring på fjernbetjeningen på dansk. Men det er ingen garanti for at han også læser den ;-)

Jeg fik lidt af en opsang af Claus den anden dag…. Selv om jeg i flere år har ønsket at blive selvstændig, så min far langsom kunne trappe ned ved at være ansat for mig, og få en glidende overgang til pensionsalderen. Så har hans sygdom og det at blive selvstændig fået et andet fortegn.
Min far har aldrig været et socialt menneske, og gennemgående en enspænder. Det er stort at han går til hundetrængning, selv om han ikke formår at bruge lærdommen når han kommer hjem. Men set med hans øjne, så er det for hundens skyld, og ikke hans egen. Han besøger ( næsten ) aldrig folk, og kommer sågar også kun her hvis der er en grund, eller han er inviteret.

Jeg har fået en ide om, at den dag jeg skriver under på min egen bil, så er det det samme som at skrive under på hans dødsattest ! Det lyder barsk, men jeg er bange for at den dag han stopper, hvilket jeg tror sker om ikke så lang tid, så går han langsom til ! Enten er han vognmand eller er han ikke. Der er ingen gylden middelvej for ham !
Claus sagde - at det er hans valg hvis han stopper, og jeg kan ikke fra nu af, og resten af mine dage bebrejde mig selv hvis det sker ! Det kan han da have ret i, men tanken vil ikke slippe !

Jeg vil finde til sovstrup, så min far kan komme tidlig hjem og sove ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg skal, vil og kan klare det ! er publiceret 24/09-2005 21:41 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.