21 år siden

At blive forstået og at forstå....

Håb er lige så hult som f...
Ansu Orheim ...
7 måneder, 11 dage siden
Solrig tirsdag
Salomon
7 år siden
brænde
Peter
7 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
8 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
3 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
6 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
7 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
8 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
6 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
5 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
4 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
13 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
7 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
8 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
6 år siden
Lørdag aften, snart midnat – tankerne får frit løb…….blev ringet op af en sød pige jeg kender, hun var helt nede, følte sig alene, forkert, ikke god nok og så den der store følelse som er så dræbende – Der er ingen som kan forstå mig!

Hjælp - giv mig omsorg, forstå mig, vær der for mig....

Vi blev enige om at tilbringe lørdag aften sammen, hvilket har været en god oplevelse, som får mig ind at mærke en hel række af mine egne følelser som jeg kender så godt. Tåre, opgivenhed, alle andre har alt, det er bare mig der er noget galt med, undskyld jeg belemre dig med alle mine problemer, rør mig, hold om mig, tag mig som den jeg er, forlang intet af mig osv. osv.
Sjovt nok er det jo nok lige netop når vi ”rammer bunden” at vi har så meget brug for nogen som lytter og forstår, samtidig med at vi ikke vil belemre nogen med vores problemer – lidt dobbelt må man sige, men dog en sandhed jeg ofte møder.
Den der følelse af at have brug for nogen som går tæt på, men samtidig følelsen af ikke at kunne tage at der kommer nogen så tæt på.
Følelsen af at blive taget helt ind, blive forstået, få nærhed og omsorg fra et andet menneske.
Jeg kan mærke at det ind i mellem er nødvendigt ”at tanke op”, for selv at have noget at give til andre, hvilket får mig til at tænke på det som stod i mit horoskop i dag:

I dag skal du forsøge at finde balancen i forhold til din partner eller andre, som du holder af. Det er nemlig vigtigt, at der ikke er en person, der tager sig af den anden hele tiden. Nære relationer skal bestå af en vekselvirkning mellem at give og modtage. Der bliver ubalance, hvis du udelukkende er den der giver, eller den der modtager.

Tankevækkende for mig, er vist bedst til at være den som giver – men hold da helt op hvor jeg bare trænger til at blive tanket op – faktisk er min tankmåler på 0-punktet og dog bliver jeg gladeligt ved at dele ud fra min reservetank.

Nu har jeg så IGEN været den som gav, var der og fyldte på, delte ud af min egen reserve…….

Heldigvis dukker der ind imellem en "tankstation" op på min vej, men bedst som jeg tror at jeg er ved at tanke mig selv op - opdager jeg at jeg er færd med at fylde en andens tank op. UPS følelsen af at have været tæt på, men stadig være tom.........

Vil du læse flere af mine tanker, er du velkommen til at kigge forbi http://www.dott.subnet.dk

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At blive forstået og at forstå.... er publiceret 24/03-2001 23:50 af Dott Ovesen (Dott).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.