18 år siden

forandring fryder

Skavanker
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvor er livet dejligt dagenes skiften med forskelligt indhold, samvær nærhed kærlighed hos min kæreste i weekenden, kontrasten her i hverdagen med aftener alene den konstante skiften mellem helt alene ro til huset fyldes med mine børn som jeg nyder på samme måde som jeg nyder når de ikke er her jeg er selv.

Nu nærmer vi os slutningen af ugen ååå længslen til min kæreste følles stor, så nu er det tid til forandring igen, imorgen tager jeg ned til min kæreste i Vejle, ååå faktisk har vi ferie hele næste uge såååå Yes glæder mig. måske får jeg opfyldt mit behov for nærhed, ligge i ske, så meget på sådan en uge. at jeg igen vil kunnet nyde et par aftner uden min kæreste her i Aalborg.

Under alle omstændigheder giver forandringen masser af føllelser som hele tiden forandres så livet aldrig er helt kedeligt.

Ulemperne tror jeg er det er svært at have faste rutiner feks aftenskole hmmm min Hundetræning med Pongo som faktisk gav masser af social samvær hygge oplevelser for år siden ja det savner jeg, men det går ikke mere, det er simpelthen for hårdt at tage en dag ud i weekenden til hundekonkurence eller lign så bliver kærligehedes batterier ikke fyldt nok op ååå klar til disse alene aftner som i aften.

Måske søger vi altid forandringerne, husker da mine børn var små ååå deres mor havde aftenarbejde til kl 23 hver anden uge hvor meget jeg nød disse aftner alene med mine børn hvor jeg kunne give mine børn den tilværelse jeg ønskede for os uden morens indblanding.

Idag sagde min makker på arbejde at jeg skulle være god ved ham ellers ville han gå på efterløn om 403 dage, jeg svarede at jeg var nødt til at stikke lidt til ham engang imellem for han ikke skulle kede sig ihjel))
Hmm når så de 403 dage er gået ønsker jeg nu hvis bare han tager det valg han finder bedst for hans livs otium.

Kan alle jer derude have en rigtig god aften håber i nyder livet I har valgt det.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget forandring fryder er publiceret 28/09-2005 23:05 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.