18 år siden

Støt Brysterne

Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
16 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
8 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
M har købt et støt brysterne armbånd til mig. Synes ideen er god, og håber bare at pengene bliver brugt ordentligt. Min mormor blev for noget tid siden opereret for brystkræft, og heldigvis blev hun rask efter kort tid. Jeg støtter gerne formålet, og ikke kun pga. det, men også derfor.

Min tur til Aarhus gik rigtig godt. Synes dog virkelig ikke at togturen var særlig herlig. Sad ellers overfor en pæn fyr, og tænkte ved mig selv at jeg godt kunne holde ud at kigge et par timer på ham. Men ej skulle jeg have lov til at have ham for mig selv. I jylland gjorde to drukmnåse deres entré. Satte sig ved vores bord, og herefter var hyggeligheden brudt. Puha hvor de lugtede, og ham ved siden af mig blev ved med at sige undskyld, undskyld, undskyld. Og hans maker lå og sov ind over bordet. Da den tur var slut var jeg bare glad.
På banegården mødtes jeg med D, og vi fulgtes ud til S. Vi havde alle tiders hyggelige aften, Vi var kun seks, men fik fantastisk mad, legede druklege og snakkede om både nye og gamle dage. Vi kom alt for sent i byen fordi vi havde det så hyggeligt. Drengene sku mødes med en og B tog hjem. Så det var trekløveren der festede til slut - og vi havde det skide skægt. Vi kom også bare herresent hjem. S blev så stiv, og lignede sig selv fra dengang.

Er glad for at turen blev så god, det gør det lidt lettere at acceptere det indhug der blev gjort på kontoen.

Har læst i dag, men nåede kun et fag, da min lære er flippet helt ud. Han er en af dem, so kun har øjne for hans eget fag. Heldigvis havde jeg for første gang læst fredag og lørdag. Men havde jo så også regnet med at får læst lidt frem i dag. Det gjorde jeg ikke, men på den anden side, ville jeg i så fald ikke have nået det hele til i morgen. Så er dette dog et bedre alternativ. Nu er jeg kommet til at se Paradise Hotel, så meget mere får jeg nok ikke lavet i aften. Måske lidt godnat læsning hvis jeg er god.

Kan se frem til rigtig meget gruppearbejde i denne uge - så den bliver nok hård.

Nu vil jeg gå ud på terassen og ryge den første smøg siden lørdag nat. Noget godt skal der vel være ved at man kværner så mange i løbet af en fest. Denne her var godt nok ikke engang slem, for vi måtte ikke ryge indenfor, og skulle to etager ned for at komme til, så det satte en naturlig begrænsning. Og det passer mig fint, da jeg ellers har en tendens til at kæde, selvom det slet ikke er nødvendigt!

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Støt Brysterne er publiceret 03/10-2005 22:11 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.