18 år siden

Dårlig stemning og kylllingegryde

Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Det startede ellers meget godt. Men jeg fik det ødelagt med en dum kommentar under maden. Jeg kan mærke, at jeg stadig har brug for, at lade ham vide, at jeg ikke har glemt hvad han gjorde. Var lige ved at tude, da hans respons på min kommentar var stilhed.
Vi har ikke snakket sammen siden, og ved heller ikke hvad jeg skal sige. Han har lavet the til os, og sagt undskyld på sin måde...uden ord.
Men det bedste for mig ville nok være hvis han åbnede munden, og jeg kunne få lov til at råbe tilbage hvor ked af det jeg er endnu.
Tror nok jeg er kommet frem til i dag, at det ikke var slemt at han var fasineret og tiltrukket af hende. Det slemme er at han glemte og var ligeglad med mig. Det er det der gør ondt. Han siger, at det jo kun var fordi han havde drukket, og at jeg ellers altid er i hans tanker. Men det er så ubehageligt at der overhovedet findes noget der kan gøre det. Da jeg ikke selv ar fantasi til at finde noget der kunne få ham ud af mine tanker.
Og så er det jeg ikke ved om jeg skal tro på det, eller lade være.

Er træt i hovedet, men kom til at sove et par timer i eftermiddags, og kan derfor ikke gå i seng endnu. Trænger rigtig meget til weekend.

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dårlig stemning og kylllingegryde er publiceret 06/10-2005 23:25 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.