Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
at jeg drøner slæden til Kbh. for at tage til heavy metal party, for sulan det skal nok blive spass. Glæder mig så meget til at se en af mine bedste venner, som jeg ikke har set i 3 måneder.

At jeg tager afsted betyder også at jeg skærer lidt i min og kærestens børnefri week-end, og det er self. lidt ærgerligt når nu vi har brug for den tid alene sammen. Men ok engang imellem fornemmer jeg også at hun har brug for lidt tid uden mig, selvom hun dog aldrig rigtig vil indrømme det. Jeg vil godt nok heller aldrig indrømme det, men jeg har måske også brug for lidt tid uden hende...who knows.

De sidste par dage på jobbet har budt på nogle lange køreture på motorvejen, det har været lidt hårdt og også lidt ensomt. Tiden er blevet brugt på at få tænkt en masse ting igennem omkring mig selv, mit liv, mit job, min kæreste, vores forhold og hvor vi er på vej hen. Ved godt at jeg nogen gange overanalyserer og bruger for mange kræfter på at tænke på ting som egentlig nok er ubetydelige, men der sker af og til ting som jeg bare er nødt til at forholde mig til på den ene eller anden måde.

Nå, 3½ time til jeg skal afsted og jeg er slet ikke klar endnu....langt far endda.

God week-end

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er det idag............... er publiceret 07/10-2005 10:26 af Rasmus Christensen (Chief Rebel Angel).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.