Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Vi var i går til "ude af huset forelæsning". Vi brugte mange penge på at komme frem og tilbage, tror dsb snød os, men det var rigtig godt og det med pengene må man bare tage med.

Vi var lige ved at få en bøde fordi vi havde sat os et forkert sted...så turen var lige ved at blive ret meget endnu dyrere. Men heldigvis er togkonduktører stadig menneskelige, eller hende her var i hvert fald lidt.

På hovedbanegården fik jeg min tv debut, blev optaget på rulletrappen. Heldigvis var der ikke mange der så det. Kun lige de par stykker jeg fortalte det til, men det var da meget sjovt. Snakkede med min mor i dag, de havde set det sammen derhjemme, og syntes jeg havde tabt mig...i hovedet i hvert fald, mærkeligt nok - eftersom det jo var det eneste de kunne se. Men det er jo også 2 måneder siden vi har set hinanden, så det er måske klart de synes jeg er forandret. Det triste er at jeg faktisk nok har taget på. M taber sig, og jeg tager på - typisk. Håber lidt det er mine cykelmuskler der vejer til.

M er stadig syg, har jeg egentlig skrevet det mon? Vi var ved lægen i går, han har høj feber og en kraftig halsbetændelse, så han ligger på langs hele tiden, og er ikke til meget skæg. Det er nu ærgeligt. Men når han bliver syg - blir han altid rigtig rigtig syg. Dvs sige at jeg har styrtet rundt i dag. Vasket opvask fra hele ugen op helt alene. Vasket alt mit tøj, været på tanken efter halspastiller, og i postkassen lavet mad, som han ikke ville have noget af. Jeg har såmænd også kun været på apoteket 3 gange de sidste par dage. Først efter panodiler, så et termometer og til sidst pincillin.

I morgen skal vi hjem hjem hjem, og jeg glæder mig som en gal!

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tv-debut er publiceret 13/10-2005 22:49 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.