18 år siden

Tansen tansen

Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 9 dage siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Er rigtig glad for det program... Vild med dans.

For det første fordi jeg elsker dans generelt og fordi det har stor underholdningsværdi. Jeg er ikke den store danser til fester, men har gået til dans i næsten 10 år, 8 da jeg var yngre, og så de sidste to år.

Spurgte M et af de første år vi var sammen, om han ville gå til dans sammen med mig. Det tog mig et par år mere før han sagde ja.
Så vi meldte os til, og tog alle grinene med, mange syntes det var mægtig morsomt. Det var det også, vi havde det i hvert fald skægt med at lære det. Vi startede på begynderholdet sammen med et lille hold af "gamle" mennesker. Vi var i hvert fald nok de eneste, der ikke var gift. Det gik langsom, langsomt. Hjernen bliver vist lidt sløvere med alderen. I hvert fald var det super at komme på et hold for øvede året efter. Vi var faktisk de eneste, der gik videre, mens mange af de andre blev hængende på begynderholdet.
Det var dyrt, men jeg er glad for vi alligevel gjorde det, det var så rart at have noget sammen.

Nå men det jeg kom på, nu da jeg sidder og ser Vild med dans - trin for trin, var at det er sjovt som det har skabt dansefeber. Som jeg nævnte måtte vi lægge ører til en del kommentarer, både positive og negative. Det er nok også fordi det var natypisk ungt. Vores sidste sæson kørte sideløbende med første udgave af Vild med dans. Og vores hold var på det tidspunkt meget lille, der var oprindeligt to, hvoraf det ene blev nedlagt. Og nu har vi lige erfaret fra andre der gerne ville starte på dette års sæson, som lige er startet, at der overhovedet ingen pladser er. Der er fuldt booket op.

Så får man virkelig mediernes indflydelse dokumenteret i stor stil! Men der da selvfølgelig glad for udviklingen. Ønkser kun for andre at de skal mærke glæden ved dansen.

Nu er programmet slut mens jeg har siddet her og skrevet. Læser lidt og laver nogle opgaver. M ligger inde i sengen og er syg. Han er brændvarm, og har ikke rørt de lækkerier jeg har købt tilo ham...så er han syg.
Synd, håber for ham, han bliver rask, så han kan få en god efterårsferie!

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tansen tansen er publiceret 11/10-2005 21:39 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.