18 år siden

lørdagshygge med B

For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 14 dage siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Det var hyggeligt med besøg af B i aftes... B havde købt ind for mig om eftermiddagen og hun hentede tacomad til os om aftenen. Vi sad og så "grib mikrofonen" det var ret sjovt, ellers snakkede vi bare indtil midnat, hvor hun gik hjem.

A havde haft ringet mens jeg havde siddet ved computeren, så havde ikke hørt telefonen. Han spillede poker med nogle venner. Jeg skrev at hvis han var i byen måtte han gerne komme forbi... Kl 2 havde han skrevet at han tog direkte hjem, fordi han var træt... Øv øv for jeg havde en elendig nat med smerter og ture op og ned fra den skide hems...! Så trængte virkeligt til lidt omsorg... Men ved jo godt, at det kan jeg ikke forlange af ham, han skylder mig jo ikke noget...

Det kunne jeg godt se da jeg vågnede i morges og skrev en undskyldning til ham. Han ringede over middag for at høre, hvordan jeg havde det. Bagefter tudede jeg (vist for første gang) over ham! Jeg vil ud af det!!

Bm har ringet idag. Det var ham, jeg for et par uger siden havde en kikset date med. Han har sendt blomster til mig med interflora, som stod og ventede hos AM, da hun hentede mig på sygehuset i onsdags. Det var en kæmpe (dyr) orcidé. Han er jo meget sød, men jeg er ikke interesseret i ham og det har jeg sagt til ham...

T er lige kommet hjem fra Kina. Vi har aftalt at tage i sommerhus nogle dage ved vestkysten sidst i den kommende uge. Jeg sagde ja, fordi jeg bare trænger til at komme væk/ud i frisk luft... véd ikke lige hvordan jeg skal forsvare det over for alle andre, men jeg er sgu ligeglad...!!

Jeg véd godt, jeg ikke mangler mennesker i mit liv, men det føles alligevel lidt tomt...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lørdagshygge med B er publiceret 16/10-2005 16:50 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.