18 år siden

SÅ ka' den..!

Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
No name girl
8 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Så lykkedes det alligevel at få netforbindelsen op at køre – dejligt..!!
Det ER jo ikke til at undvære ret længe ad gangen, vel ?

Vi opdager stadig flere og flere ting, som det ”dyr” her kan klare – men jeg er nu lidt utilfreds med, at den ikke kan lave kaffe og køre tur med støvsugeren :O)) Det ku’ jo ha’ været rigtig godt, for så kunne jeg jo selv sidde her med god samvittighed !

Lene og hendes kæreste har været hjemme på efterårsferie hele ugen, og det har været rigtig hyggeligt. De bor nu hos Lenes far, men er her hos mig næsten lige så meget. Et par eftermiddage har de været her, når jeg er kommet hjem fra arbejdet. De har hygget sig her, fundet alt hvad huset kunne byde på af lækkerier, og de har lavet eftermiddagskaffe til mig (når nu computeren ikke kan finde ud af det… ), og fyret op, så her har været varmt og dejligt, når jeg kom hjem. Ja, næsten alt for godt fik de fyret op i går – mit træfyr kogte ligefrem, da jeg kom hjem :O) men pyt, det var gjort i en god mening, og der skete ikke noget farligt – ingenting der eksploderede eller lignende, kun lidt knagen og bragen i fyret, rørene og radiatorerne !

I aftes havde vi besøg af Rune, Birthe og lille Job. Det er jo en ren fornøjelse nu, hvor Job er næsten 4 mdr. gammel – hans kolik er fuldstændig væk nu, og han er bare en glad og smilende lille dreng, der elsker at få opmærksomhed. Det smitter selvfølgelig af på forældrene, og det er så tydeligt at mærke, ar de begge har det rigtig godt igen nu. Jeg glæder mig bare så meget på deres vegne. Vi havde en lille snak om, at nu kunne jeg jo sådan set godt passe ham et par timer en gang i mellem, så de kan få lidt fri til en biograftur el.l.

Nu glæder jeg mig bare til at holde weekend stille og roligt uden at skulle en masse. Jo, måske skal jeg med Lene en lille tur til Kolding i morgen formiddag og ose lidt, men ellers indeholder weekenden slet ingen planer – dejligt..!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget SÅ ka' den..! er publiceret 21/10-2005 23:42 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.