Grim men glad indeni

Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
11 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
4 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
4 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
8 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
6 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
1 år, 9 måneder siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
4 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
3 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
4 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
4 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
6 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
5 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
12 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
8 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
5 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
8 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
3 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
4 år siden
Jeg har fået et blåt øje, (til badminton idag, da jeg kom op at slås med en fjerbold) Det hjalp ikke på den følelse jeg har i mig. GRIM GRIM GRIM... Føler mig så grim, fed og dum. Har det som om at jeg ikke længere er hende de kigger på inde på skolen. Har det rigtigt meget sådan. Middelkøn, og jeg gider ikke være middel. HADER at være en del af gennemsnittet. Jeg vil være mere. MERE MERE MERE, og så ENDNU MERE. Men det lykkes ikke. Jeg har ikke tid til det. - og råd for den sags skyld.
En tur i solarium, løb, spise frugt, ansigtsmasker, make up, hele molefuckingvitten. Og på en eller anden måde vil jeg heller ikke. Hvis jeg vil lære at acceptere hvad jeg er og hvem jeg er, må jeg gøre det på en anden måde end at putte ekstra mascarra på. Det er meget simpelt, men det virker ikke i længden. Det virker aldrig i længden.
Vægten hjælper ikke længere. Jeg tjekker. Tjekker for at "holde mig selv ved lige" er bange for at jeg bliver FOR tynd, og mest af alt FOR TYK.
Troede at jeg var det idag. Sikker på at jeg havde taget på. 110%. Men vægten... den siger noget andet. Og den vil ikke stoppe med det. Den vil ikke stoppe med LANGSOMT at falde. Ikke ret meget, næsten ingenting i forhold til hvad den engang gjorde, men det er bare... Det er slet ingenting, det er 500g- 1 kg på nogle uger, men, når jeg føler mig federe, og vægten siger tyndere så... så er det forkert. Når jeg synes jeg spiser og vægten siger at jeg ikke gør.
Når jeg synes at jeg ikke laver noget, og vægten siger at jeg dyrker motion, så.... ja det kunne også være af mangel på muskler at jeg taber mig, men jeg tror ikke rigtigt på det, for jeg er kommet i sindsyg god form efterhånden. Energien er i top. Jeg har aldrig været så glad for det INDENI mig selv som jeg er sådan lige for tiden. (liiidt mindre i dag end ellers meeen)
Jeg kan holde mine egne tanker ud, og der er så meget jeg har nået. Jeg har lavet alt hvad der hedder lektier, selv tysk! Jeg er forud... FORUD; STELLA? FORUD? ja... det var der heller ingen i klassen der havde regnet med da jeg kom op idag og sagde "jeg er færdig med dansk stil" en uge før tid... Jeg er en af dem der laver alting 1 dag før det skal afleveres og ordnes, og nu... jaaah
Nyt fag idag i skolen. Samtidshistorie. Jeg elsker det allerede. Historiefag. Hvis min hjerne bare kunne klæbe ENDNU MERE end den gør, så ville det være sejt. Så kunne jeg huske alle de skide årstal, navne osv... Men jeg må jo leve med det som det er. Men jeg vil bare så gerne have gode karekterer i lige det her fag.
Stella

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Grim men glad indeni er publiceret 02/11-2005 22:22 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.