Grim men glad indeni

Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
200
Jette Peters...
7 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Jeg har fået et blåt øje, (til badminton idag, da jeg kom op at slås med en fjerbold) Det hjalp ikke på den følelse jeg har i mig. GRIM GRIM GRIM... Føler mig så grim, fed og dum. Har det som om at jeg ikke længere er hende de kigger på inde på skolen. Har det rigtigt meget sådan. Middelkøn, og jeg gider ikke være middel. HADER at være en del af gennemsnittet. Jeg vil være mere. MERE MERE MERE, og så ENDNU MERE. Men det lykkes ikke. Jeg har ikke tid til det. - og råd for den sags skyld.
En tur i solarium, løb, spise frugt, ansigtsmasker, make up, hele molefuckingvitten. Og på en eller anden måde vil jeg heller ikke. Hvis jeg vil lære at acceptere hvad jeg er og hvem jeg er, må jeg gøre det på en anden måde end at putte ekstra mascarra på. Det er meget simpelt, men det virker ikke i længden. Det virker aldrig i længden.
Vægten hjælper ikke længere. Jeg tjekker. Tjekker for at "holde mig selv ved lige" er bange for at jeg bliver FOR tynd, og mest af alt FOR TYK.
Troede at jeg var det idag. Sikker på at jeg havde taget på. 110%. Men vægten... den siger noget andet. Og den vil ikke stoppe med det. Den vil ikke stoppe med LANGSOMT at falde. Ikke ret meget, næsten ingenting i forhold til hvad den engang gjorde, men det er bare... Det er slet ingenting, det er 500g- 1 kg på nogle uger, men, når jeg føler mig federe, og vægten siger tyndere så... så er det forkert. Når jeg synes jeg spiser og vægten siger at jeg ikke gør.
Når jeg synes at jeg ikke laver noget, og vægten siger at jeg dyrker motion, så.... ja det kunne også være af mangel på muskler at jeg taber mig, men jeg tror ikke rigtigt på det, for jeg er kommet i sindsyg god form efterhånden. Energien er i top. Jeg har aldrig været så glad for det INDENI mig selv som jeg er sådan lige for tiden. (liiidt mindre i dag end ellers meeen)
Jeg kan holde mine egne tanker ud, og der er så meget jeg har nået. Jeg har lavet alt hvad der hedder lektier, selv tysk! Jeg er forud... FORUD; STELLA? FORUD? ja... det var der heller ingen i klassen der havde regnet med da jeg kom op idag og sagde "jeg er færdig med dansk stil" en uge før tid... Jeg er en af dem der laver alting 1 dag før det skal afleveres og ordnes, og nu... jaaah
Nyt fag idag i skolen. Samtidshistorie. Jeg elsker det allerede. Historiefag. Hvis min hjerne bare kunne klæbe ENDNU MERE end den gør, så ville det være sejt. Så kunne jeg huske alle de skide årstal, navne osv... Men jeg må jo leve med det som det er. Men jeg vil bare så gerne have gode karekterer i lige det her fag.
Stella

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Grim men glad indeni er publiceret 02/11-2005 22:22 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.