18 år siden

Stine fra Paradise H....

En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 8 dage siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Var på Fisketorvet med M i lørdags hvor vi gik i gang med julegaveindkøbene. Fik købt til hans mormor og morfa, farmor og farfar, mor og far. Og aftalte hvad hans søster og svoger skal have.
Blev en anelse fornærmet over at han ikke rigtig tog min familie i betragtning. Godt nok er der flere på hans side, der skal have gaver, men mine er vel lige så vigtige. I hvert fal for mig. Han undskyldte, og sagde det ikke var hans hensigt.

Så Stine fra Paradise Hotel i Føtex. Det gav så svaret på om de optager nu? Godt nok blev hun stemt hjem torsdag, men hun gik med en der meget lignede en kæreste, og var ikke det mindste brun. Så vi kom frem til at det nok er optaget for et stykke tid siden. Havde ikke fundet nogen der kunne sige mig det...Egentlig også meget lidt vigtigt!

Må erkende at jeg er blevet lidt afhængig af programmet. Det lyder så forkert, men jeg har i hvert fald set det hver dag i et stykke tid nu. Det er farligt for mig, sådan noget skidt. Jeg skal helt holde mig fra det, for hvis jeg først går i gang, kan jeg ikke holde.

Lyder ynkeligt, og jeg ville da også gerne være enaf de mennesker, som ikke ser sådan noget bras. Men det er jeg, og jeg står ved det.

"Hej mit navn er Berta, og jeg er afhængig af et fjernsynsprogram". Mon der findes grupper for folk som mig?

Nå, men nu er det heldigvis snart slut, og jeg vil gøre hvad jeg kan for ikke at gå i fælden næste gang. Har flere ting jeg følger med i, men det er det her med det kommer hver aften, der problematiserer det hele lidt.

Skulle have haft besøg af M (og M) inden hun rejser tilbage, men hun skrev lørdag, at de ville komme tirsdag, hvor de skulle spise med familien og tage hjem onsdag. Og hvor var det lige jeg skulle proppes ind i planen. Blev irriteret, da jeg heller ikke sidst blev prioriteret særlig højt, og hun er trods alt kun i landet et par gange om året. Jeg forstår fuldt ud, at der er en masse familie der skal ses, men så kan hun jo bare lade være med at love noget.
Jeg skrev at så kunne det nok ikke blive til noget i denne omgang. Så hørte jeg først fra hende dag...en ret fornærmet besked om at hvis jeg ikke kunne overskue det, måtte det være sådan. "Rend mig" tænkte jeg, men sagde det ikke.

Havde i stedet inviteret S og L, og virkelig glædet mig usigeligt til at se dem. Får vildt meget besøg af gamle venner i disse dage. Det er hammer dejligt, og hjælper rigtig meget på humøret. Vi fik god mad og hyggede. L og jeg lovede hinanden at sørge for at ses.

Vi fik god mad, hyggede og grinte.

Tog tog i skole i dag for første gang, en lille luksus, der var rar, da jeg havde stres og travlt på vej hjem.

Inden de komvar vi på skolen og stemme. M stemte på mobilmast. Minus seriøst - det var vist i stedet for at stemme blankt.
Jeg stemte på Kristendemokraterne, hvilket nok ville overraske de fleste. De kender mig nok ikke så godt, som de tror de gør.
Stemte hovedsageligt på dem fordi jeg godt kan lide deres familie- og ældrepolitik.

M gik i seng da de gik. Han skal op i morgen kl. 5 og på arbejde. Sidder lige og ser valg i fjernsynet, og har ikke travlt med at komme i seng. Min første forelæsning var fake, så jeg kan tillade mig at trække den.

Nu væver jeg vist bare derudaf. Må hellere slutte her. Kan jo altid følge op i morgen.

-Berta

Ps. Nå jo, er forresten stadig lidt nervøs for, at jeg er gravid. Har stadig en let kvalme. Har aftalt at tage en test hos R og T på fredag. Hun har en masse liggende (hun håpber bare på andre resultater end jeg gør, og så er der opbakning, hvis der bliver brug for det. Håber det ikke. Det kunne da i hvert fald spolerer weekenden gevaldigt!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stine fra Paradise H.... er publiceret 16/11-2005 00:04 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.