Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg spiser og jeg spiser. Det er helt vildt som jeg nærmest ÆDER. Men det er lige meget. Livet bliver ikke bedre af at være tynd. Ikke SÅ tynd-anyway

Lm skrev ikke til mig igår. Jeg skrev til ham, og han svarede ikke. Har stadig ikke svaret. Han svarer aldrig. Enten er han taget til Kenya, eller død, eller også har han droppet mig.
Hmmm hvis jeg skulle vælge en af de tre? Droppet.
Lige efter jeg havde skrevet til ham, skrev jeg i min dagbog:
"Nu bliver jeg åndsvag, sådan årh please drop mig. Los mig i jorden så det gør ondt! Få mig til at hade. Hade mig selv og dig."

Men jeg kan ikke forstå det... Hvis han har det-droppet mig. Jeg er alt hvad han vil have. Alt hvad enhver fyr vil have. Der er kun en ting de ikke vil have... at jeg gør til højre og venstre med andre, som det passer mig med andre fyre. Og de bliver pissed of når de finder ud af noget... Er det det??? Har JaKO sagt noget... Hun stod lige ved siden af mig og P i fredags. Hvis jeg bare havde set 5min af vores dans- havde jeg troet vi var sammen. Det var ikke bare frækt, det var så overdrevet. Men hvorfor skulle hun sige noget, og hvorfor skulle han tro på hende...
Nej det er ikke det.. Han har bare ikke haft tid til at skrive. Han sov igår da jeg skrev og så tog han på arbejde med det samme da han vågnede i morges.. Ik?
Jeg er jo alt hvad han vil ha... Indtil han ser ondskaben. Lige indtil han opdager hvor dybt der er til bunden. Hvor evig ligeglad og forbandet jeg er.
Hvor selvdestruktiv og evig stiv jeg er. Til han ser det der bag ved, hvor jeg bliver ked af at blive kaldt perfekt. Men det ser de jo ikke. De ved det jo ikke.. For jeg viser det ikke. Jeg lukker og slukker inden de ser det. Jeg forsvinder ind i væggen før de opdager hvor lille og sårbar jeg er. Før jeg opdager det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lukker og slukker er publiceret 18/11-2005 15:58 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.