Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Jeg ved ikke om jeg har fanget et eller andet, eller om det søvnmangel / forstyrrelse som har domineret mig de sidste dage. Jeg er konstant træt, skiftevis fryser og sveder, og orker ikke dagens gode gerning.

I går møblerede jeg om i stuen for at have plads til juletræet, og flyttede lidt rundt på et par senge, så svigermor og far ikke skal ligge på madrasser på gulvet. Den aktivitet har jeg haft glæde af hele dagen i dag - i form af smerter i ryggen. Hmm jeg lærer nok aldrig min begrænsninger at kende, eller rettere – erkende !

Jeg har købt billetter til Toto koncert i Valby hallen til Claus i julegave. Det er meget bevidst at jeg valgte Valby frem for Middelfart, hvor de også skal spille. Simpelthen af den grund, at så har jeg en undskyldning for at tage et par fridage med god samvittighed ! Hvis han altså vil have mig med ;-)

I morgen kommer svigermor og far, plus André. Jeg orker snart ikke tanken om selskabelighed, samtidig med at jeg skal køre nat nogle af hverdagene. Det bliver rart når nytåret er overstået, og det kan blive hverdag igen.

Det er ved at være pakkekalender tid. Den lille dumme hund står og piber, samtidig med at hun rynker panden og logere med halen. Hvem mon er skyld i det ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Øvbøv dag er publiceret 21/12-2005 19:17 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.