22 år siden

hverdagstanker på en fredag

Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
7 dage siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Så må det vist være på tide at skrive lidt i dagbogen igen.
Hvis jeg nu skriver, at her handler det stadig en hel del om bryllup, så føler jeg måske at jeg gentager mig selv en smule, men det kan slet ikke være anderledes lige nu. Det unge par, der til dagligt bor i København, kom hjem i aftes og bliver nogle dage. Vi hyggede os alle over en stabel pandekager til aftenkaffen, mens snakken gik om alt det, der nu skal falde på plads. Der skal kikkes på kjole, der skal undrsøges nærmere om, hvor festen skal holdes, præsten skal kontaktes o.s.v. , ja der er nok at tænke på både for dem og os lige nu. Endnu een af mine døtre kom også hjem i går, og endnu een kommer i dag, og så er huset ved at være fyldt op.
Herligt - jeg nyder det som sædvanligt, eneste minus er, at der så er en evig kamp om computeren, så der bliver ikke meget ro til "mor og pennen", men så er det jo godt, at en stille morgentime her på arbejdet kan bruges til et lille kik , for undvære det, NEJ det kan bare ikke lade sig gøre - en helt umulig tanke!
Bortset fra bryllupstanker og -forberedelser, er der lidt stille i hverdagen. Jeg har ikke helt så travlt i klinikken, når solen skinner, som ellers - så sker der en hel naturlig helbredelse af diverse skavenker og humøret hæves lidt. Det har jeg det fint med, så er der også lidt tid til andet. Jeg var dog til foredrag forleden aften om Shiatzu-massage, og det var spændende - skal nok studeres lidt mere både på det teoretiske og praktiske plan !
Nå - arbejdet kalder her

God dag til jer alle derude...
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hverdagstanker på en fredag er publiceret 31/05-2002 07:18 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.