22 år siden

Grundlovsdag

Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 8 dage siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Det var så Grundlovsdag for denne gang....
Som altid har vi tilbragt den i Geografisk have i Kolding. Vi er kommet der hvert år fra den allerførste gang, der var plantemarked/auktion for 5-6 år siden. I mellemtiden har vi så involveret os dybere i selve haven og den venneforening, der hører til. Min "bedre" halvdel er med i bestyrelsen nu, og som påhæng bliver jeg som regel også sat igang med et eller andet.
Vi startede i morges kl. 7 med morgenkaffe + rundstykker. Lene på 14 var med os, og sjovt nok så nyder hun at være med, selv om der stort set ikke er andre på hendes alder der. Da hun blev spurgt om hun ville være med til at passe tombola'en lyste hun op i et stort smil - ja selvfølgelig ville hun gerne det! Herligt syntes jeg... Vi andre slæbte planter til diverse auktioner og salgssteder og dirigerede alle de handlende på plads efterhånden, som de ankom. Jeg hjalp også lidt i tombolaen og hvor der ellers var behov.
Vi kunne jo heller ikke holde næsen fra selve auktionerne, så vi forkøbte os næsten i nye planter til haven, både store og små, dyre og billige imellem hinanden... Da vi kom hjem, talte vi hvor mange, vi hev ud af bilen - og 33 stk blev det til!!! Lidt vildt, ikke ?
Lige nu sidder jeg altså her og har lidt ondt af mig selv, fordi jeg har pokkers ondt i benene efter alt det traveri over de store plæner plus alt småtripperiet ind imellem i løbet af dagens næsten 12 timer.
Men pyt - det har været en rigtig dejlig og hyggelig dag sammen med en masse rare mennesker og dejlige, flotte, smukke, forunderlige blomster og planter...., en dejlig verden fyldt med glæde og godt humør!
Kærligst Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Grundlovsdag er publiceret 05/06-2002 21:37 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.