Tillid og stor hørtel at komme over

Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
12 år siden
Lige for tide, går jeg og render rundt og har det af h... til. Der er sket så meget, som jeg ikke lige kan rumme alt for meget.
Min svigerfars mor er lige røget på sygehuset, og min mand render rundt og har ondt i den ene lunge. Han har før haft en kæmpe svulst på lungen, som han kunne være død af. Han render rundt og er bange for det. Når han er blevet bange, så bliver jeg selv bange for, hvad det kan være.
Grethe som er røget på sygehuset, har også fået noget med sit hjerte, og hvis det springer, vil hun dø af det. Min svigermor var helt bange i går, og jeg kunne se på hende, at hun ikke havde det godt. Hun sagde, at han ikke var klar til at miste hende endnu, og et eller andet sted er jeg heller ikke. Jeg føler, at jeg lige er kommet godt ind i en familie, også sker der alle rede sådan noget. Jeg kom til at tænke på, hvorfor jeg har været bange for, at komme ind i en tæt reltion. Jeg er bange for at miste, og jeg har altid været bange for, at komme for tæt ind til nogle.
Jeg er ikke en person, som har den største tillid. Jeg tænker, om jeg har tillid til mig selv. Der er mange ting, som render rundt og er bange for lige for tiden. Hvem er jeg? Hvorfor er jeg til? Er jeg et godt menneske? Tør jeg at finde ud af, hvem jeg egentlig er. Jeg har altid pakket det hele ind, også bare ladet det ligge. Det duer ikke mere, jeg må se sandheden i øjenene. Jeg er en bange pige, som ikke kan finde ud af en skid lige for tiden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tillid og stor hørtel at komme over er publiceret 11/01-2006 16:25 af Anja Grønnebæk (GIzmo1982).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.