18 år siden

hvor er tiden...

i bad med Noa
Peter
8 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Endelig er mit computerhelvede ovre, og jeg har fået en sprit ny af Bilka – den gamle var der kun problemer med. Håber denne vil skikke sig noget bedre…. Det er nu dejligt at kunne sidde ved sin egen igen. Min kærestes er jo tit optaget og i øvrigt har den et virkeligt mærkeligt tastatur – der lyser blåt (?? Hvad fanden han skal bruge det til, vides virkeligt ikke) – så det er ikke til at skrive på. Men nu er jeg på banen igen!!

Var til pokeraften på arbejdet i fredags. Det er ca. 1 år siden vi havde det sidst. Vi fik desværre nogle afbud i sidste minut, så vi var kun 4 deltagere – 3 af mine mandlige kolleger og så jeg. Men det fedt alligevel. Jeg fik sgu spillet noget godt poker. Jeg gik derfra med et underskud på 25 – indsatsen pr spil var 25 kr og vi spillede 4, så jeg klarede det da meget godt. Var lidt uheldig med et par gange hvor det virkelig var vigtigt, jeg ville så gerne have blanket de kæphøje mænd af – men i det mindste var de lidt bange for mit gode spil. Glæder mig til vi gentager succesen.. (men jeg er formand for den medarbejderforening vi har – som jeg selv har oprettet, så det er jo sådan set op til mig selv, hvornår det bliver igen).

Nå, men sagde for resten til min kæreste i går, at nu havde jeg besluttet hvornår vi skulle have børn! Han blev lidt bange først, men lyttede da til mig, og til min store overraskelse var han helt med på planen. Det vil nemlig passe perfekt med mit arbejde, hvis det blev når min nuværende 8. klasse er færdig med 9. Så springer jeg over at have 7. igen (hvor ungerne er værst – uha de hormoner) og jeg får penge udbetalt for sommerferien. Det kunne ikke passe bedre. Så er der jo naturligvis bare den lille detalje med at få det hele til at passe – sådan anatomisk, altså, der skal jo sådan cirka komme noget ud af det første dag jeg smider p-pillerne.. Men det gør det jo også ved alle andre …. Right, det plejer sgu aldrig med mig at gå som jeg håber. Men altså om ca. 1 år, så skulle jeg være gravid (damn det er en mærkelig tanke – indeni føler jeg mig af og til ikke ret anderledes end da jeg var 20).. Men skal det være, så skal det jo sådan set også snart til at være. Yngre bliver man jo ikke ligefrem.. Jeg fatter nu heller ikke, at jeg snart er 28, dermed snart 30 så 40 osv.. Tiden går bare SÅ hurtigt.. Jeg har da lige gået folkeskole – det er da ikke mere end… 11 år siden jeg gik ud af den CHRIST) … ”Hvor er tiden, der tager os….”

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hvor er tiden... er publiceret 11/01-2006 15:03 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.