Træt men mere lettet

Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det har været nogle hårde dage, men jeg kan mærke, at det er blevet lættere at være mig i dag, det er jeg glad for.
Der er selvfølgelig nogle ting, som jeg ikke helt kan glemme, eller som jeg er bange for, men jeg ved jo også, at det bliver godt igen. Det er det, som der er så fedt ved det hele, at jeg ved, at jeg også kan have det godt, og jeg nok skal finde ud af det. Måske er jeg bange, måske er jeg irrteret, men bare det at jeg VED, at det bliver godt igen, det er det vigtigste.
Jeg har ikke fået sovet særlig meget de sidste par nætter, det er så også fordi, at jeg har spekuleret og spekuleret. Jeg har tænkt på alt og ingen ting. Der er mange ting, som jeg skal være så taknemlig for. Jeg har fået en familie, jeg lever endnu, jeg har min mand i mit liv, ja jeg har fået en dag mere i mit liv. Der er mange ting, som jeg ikke lige tænker over, som jeg har fået. Det er ikke noget, som jeg bare skal tage for givet, men som sagt taknemlig.
Jeg har oppe og snakke med en fra alkohol dimsen. Hun spurgte, hvor meget jeg havde drukket i de sidste 6 mdr. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle svare, fordi jeg ikke har rørt noget i snart 5 måneder. Det var fedt, at hun kunne skrive 0 ved næsten alle de spørgsmål, som hun lige havde. Da kunne jeg lige klappe mig selv på skulderen. Da tør jeg godt at sige, at jeg er stolt af mig selv.
Min mand er til efterbehandling i dag, og han kommer ikke hjem før i aften. Vi var næsten ikke sammen i går, da jeg ikke var hjemme hele dagen. Sådan er det hver onsdag, jeg sagde til ham, at jeg var ked af, at vi ikke rigtig kunne være sammen, men det grinte han af. Jeg kan også godt forstå ham lidt, fordi det er jo bare noget pjat, at jeg gerne vil være sammen med ham hele tiden. Jeg aner ikke, hvad den mand har gjort ved mig, men efter vi har været sammen i 3 år, så føler jeg stadigvæk, at jeg er ny forelsket. Han er godt nok en "dum" mand!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træt men mere lettet er publiceret 12/01-2006 13:29 af Anja Grønnebæk (GIzmo1982).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.