Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 2 dage siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Er lige kommet hjem. Skulle have været i byen igår. Skulle have været på GO og jeg skulle have danset natten lang. Men det blev desværre ikke til noget for der var LUKKET!?!?! Skulle have festet med C, Be, og S hjemmefra, og så ville M fra klassen komme derud. Det var dømt til et brag af en fest. Der skulle komme så mange jeg kendte. Så mange af dem jeg ser alt for lidt og savner alt for meget.

Jeg overnattede hos S. Jeg havde ikke lyst til at tage hjem og jeg havde ikke lyst til at være hjemme. Jeg havde ikke lyst til at se dem. Havde ikke lyst til at høre på dem.
De er sgu gode nok, min familie. De er skønne og forstående. De har mad klar til mig når jeg kommer hjem fra skole kl. 17 og skal være på arbejde kl. 18. De siger jeg har nogle hårde dage. De siger at jeg går lang tid i skole, har mange lektier, og har arbejdet en del på det sidste.
Det er bare lige meget. For jeg synes ikke jeg har brug for melidenhed. Trænger ikke til den. Beder ikke om den.
Jeg trænger til noget jeg ikke ved hvad er. Jeg trænger til at kende mig selv og læse en bog. Jeg trænger til at sidde stille og stirre ud i luften uden at folk tror jeg har kærestesorger.
Trænger til ikke at skulle forklare overfor folk.
Trænger til at være i skole. Kan ikke få nok af det derude. Jeg kunne bruge al min tid på at være sammen med de hoveder jeg tåger rundt med derude. De betyder så meget for mig. De er bare som de skal være.
Der føler jeg mig ikke alene. Det gør jeg heller ikke med mine 'gamle' venner. Og heller ikke dem fra efterskolen.
Jeg føler mig ikke særligt alene. Men jeg bliver nød til at gøre et eller andet. Lave noget. Få tiden til at gå. Jeg vil så gerne have tiden til at gå. Og det gør den jo også. Med alverdens ting. Men ikke de vigtige. Ikke det der virkeligt betyder noget.

Jeg har dårlig samvittighed. Parkistan, jeg har dårlig samvittighed. 100sølle kr fra min pung er alt hvad jeg har givet. Det er så åndssvagt. De dør af kulde, og jeg vil til festivaller til sommer. "jeg har ikke pengene" GU HAR JEG SÅ! Jeg har fucking pengene. Jeg har de penge jeg skal bruge på at rejse, jeg har de penge jeg skal købe tøj for, dem jeg skal gå i byen for. 300kr af mine ligger da lige der henne på trappen. Dem jeg uheldigvis ikke fik brugt i byen i går. Ej, hvor har jeg dårlig samvittighed, men jeg gør ikke noget ved det... For jeg har jo ikke råd.............................................................................

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lukket er publiceret 14/01-2006 11:22 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.