18 år siden

Melodi grand prix....

Hjem igen
Salomon
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Så er der nedtælling til aftnens store begivenhed.... Jeg har fået ryddet op, skiftet sengetøj, vasket op og støvsuget. Nu kører diverse grandprix sange på anlægget...!!

AM var her i aftes vi havde en rigtig hyggelig aften. Kan stadig ikke blive helt klog på mine følelser for ham... Gik lige at tænkte på, at det der med at møde familien, det kan jeg sagtens vente lidt med endnu....!! Havde arrangeret sushi, bresola på salatbund med ristede pinjekerner og lækre ost til dessert og en god rødvin...

Før "første gang" har vi ikke haft sex en aften, hvor han har været her og det var okay... Så kan vi andet og det er ikke derfor han kommer... Ikke fordi jeg ikke havde lyst, men på et tidspunkt lå han og nussede mig i håret mens vi så film, det rislede helt ned af ryggen. Det var rigtigt dejligt...

Vi bliver 11 til grand prixoptakt her. Jeg slapper vist først af, når vi sidder i Gigantium. Alt det der taxapostyr kan jeg godt undvære... Har bestilt 4 biler, så vi senest er der kl 18.30. Jeg er spændt på hvordan billetterne er... Har hørt hvor meget rod, der var i dem!

Skal nok en tur i byen efterfølgende, har lidt ondt i benet til morgen, så må hellere springe træning over idag. Har ikke fundet ud af, hvad jeg skal have på i aften... Én af mine veninder skal sove her i nat.

Alt det som ingen ser.........!!! vi danser rock danser rul....til den lyse morgen, vi bliver bare ved...!! Gir du et knus.... (fløjt...)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Melodi grand prix.... er publiceret 11/02-2006 12:04 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.