Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Fra i morgen er der ikke noget som hedder nattevagt mere. Jeg har ikke været på arbejde siden onsdag. Har følt mig fuldstændig mørbanket og ør. Samtidig med dårlig samvittighed over for dem her hjemme, også lagt en mørk skygge på min vej. Enten har jeg ikke været hjemme, og når jeg har, så har jeg haft så meget andet at tænke på, at jeg alligevel ikke har været tilstede.

Før min far stoppede, kørte jeg igennem snit 6 dage om ugen. I tiden hvor jeg har kørt alene, har jeg ca. haft 5 arbejdsdage om ugen, hvor fredag både var dag og nat kørsel. De skiftene arbejdstider, min fars sygdomsforløb, og nu her bevillingen, har taget pusten fra mig. Jeg skal virkelig tage mig selv i de små nakkehår, for at få lagt noget fra hånden.

Jeg må erkende at jeg ( stadig ) ikke er blevet EN SUPER WOMAN, som kan klare det hele verden situationen uden at blinke. Mon jeg nogen sinde lære af det !

Jeg vil hellere have en arbejdsdag mere om ugen, og så have overskud til at have ET LIV, end at køre mig selv fuldstændig ned. Det er der ingen mening med !

Claus er blevet sygemeldt fra og med i fredags. Han har i perioder haft smerter i det ene knæ, men har ikke ville søge læge. Da vi var i banken i sidste uge, slog vi 2 fluer med et smæk. Hans læge har åben konsultation torsdag eftermiddag, så mor her tog ham i hånden ;-)
I første omgang fik han nogen gigtpiller, og en ny tid. Nu har han fået forbud mod at arbejde, og skal ind sygehuset til blodprøvetagning. Hvis prøven ikke giver noget resultat, så skal han der ind til nærmere undersøgelse.

Det er selvfølgelig rigtig synd for ham, men også lidt for mine øre. Bare manden er forkølet, så skal han kommentere det 180 gange om dagen, hvor irriterende og træls det er. Efter 4-5 gang - så ryger remsen på ignorere listen. Når det så er mere alvorligt, så tier han til det er uudholdeligt, men så kommer smøren også med 180 km/t ;-)

Jeg har lavet mad de sidste 3 dage, men i dag har han insisteret på, at det skal han nok kunne klare. Hmm. Er lidt i tvivl om han er bange for at blive ” arbejdsløs, ” eller det er min madlavning som der er noget i vejen med !

Shitt. André har lige ringet…. han vil stikke af !! De må KUN få 2 skiver brød til aftensmad, og det er han forståelig nok utilfreds med.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Starter på en frisk er publiceret 19/02-2006 18:56 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.