18 år siden

Gyldent liv

Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg har fri i dag. Det er altid skønt! Lige nu skinner solen rigtig meget ind igennem mine vinduer. Den er rigtig flot og mine blå vægge får et smukt gyldent skær. Den varmer meget - må være et sikkert tegn på, at foråret er på vej:-) Det glæder mig, synes at hver årstid har sin charme, men i slutningerne af hver af dem, længes jeg efter den forandring den næste vil give:-)
Jeg får gæster i morgen, så jeg skal handle lidt ind. Læse en masse, måske vaske èn vask, og selvfølgelig gøre lidt mere rent.
Jeg har drukket en kæmpe kop espresso, men kunne godt trænge til èn mere, sådan lige inden jeg går i gan med at læse. Har et opvaske stativ, så opvasken forsvinder stille og roligt, efter hver times læsning, hvor jeg lige gør 10 mins. rent, inden jeg igen dykker ned i bøgerne.
Jeg skulle ha` holdt spilleaften for 4 mennesker på lørdag, men T havde glemt det (min ex), så han var kommet til at bestille en rejse til Gran Canaria sammen med sin far. Ringede letter forvirret, og spurgte om det ikke var på lørdag. Jo, svarede jeg...:-)
Så i stedet for, bliver det spilleaften for 3:-)
Ciao~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gyldent liv er publiceret 22/02-2006 07:59 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.