At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg kommer lige hjemme fra de gamle, der fik vi noget fødselsdags mad..den stod på fed and, og den fedeste klammeste sovs..ever!! Ikke vellykket men skidt, det var nu godt alligevel..på en måde.

Så fik jeg hørt nogle af de andres historier, de var godt nok langt ude, især en..men den kan jeg desværre ikke fortælle...men damn...sikke noget..

nå men så vil klassen holde en fest, det er nu ikke særligt mange der kommer..så var der en af pigerne der sagde noget med..at vi drenge godt kunne danse med pigerne selv om de havde kærester...hmm tænkte jeg, så vil jeg hellere danse med en kost, det får jeg det samme ud af.

Der kommer altid nogle bemærkninger fra mig, når det gælder kvinder..de ligger så grusomt op til dem hver gang..jeg siger det altid så tørt, men med en enorm humor...

og da der blev sagt noget om, at vi ikke kunne undvære kvinder, sagde jeg at jeg havde opvejet positive og negative sider, og kommet frem til..at en pc var bedre..den kunne jeg altid tænde for..og tænde den i sove værelset uden at den i stuen blev jaloux.Håber de en dag kan lave en virtuel kvinde, som kunne give mig noget.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fed and er publiceret 23/02-2006 18:42 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.