Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
3 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
8 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
12 år siden
Hey dagbog, - jeg har fundet ud af noget omkring hende jeg har på msn..hende jeg ikke fatter noget som helst af..jeg fandt jo ud af, at hun må være ensom på en eller anden måde, iq mæssigt er hun nok omkring de 90...alderes mæssigt ved jeg også..nu interresere jeg mig lidt for, om hun har drifter. nå ja, og hvis jeg kommer til at provokere hende, så gør det jo ikke noget at hun daffer af,..jeg har jo ikke brug for hende. de sidste par dage har jeg forsøgt at finde ud af det, men jeg mangler den bedste metode, - men jeg prøver igen...for er venskab virkelig det eneste hun søgte? hvorfor spurgte hun mig så om så meget pjat? men det er måske fordi hun mente at det skulle man? jeg vil basalt gerne vide..sagt på engelsk..what makes people tick...så det kan jeg jo gøre lidt i fritiden, når jeg ikke er pædagog.

17:11

av min tand! jeg tyggede ind i noget hårdt, og nu gør min ene tand ondt..jeg er bare sur på min tandlæge..sidst blev jeg dårligt behandlet,..først begynder hun bare at hive min visdoms tand ud, uden først at sige det til mig..jeg finder føst ud af det inde i "operationen" det kan godt være hun er bedre videne på det område, og at den skulle ud..men forfanden kunne hun ikke lige i det mindste have sagt det til mig? det næste er, at hun begynder at mene at det er pjat, at jeg skriger i smerte..og at jeg umuligt kan have ondt, hun sprøjter flere gange, men lige lidt hjælper det..så får hun en anden til det, og han kan heller ikke...det gør så ondt at jeg ryster katatonisk, panisk over at de ikke vil lytte til mig når jeg prøver at sige til dem at det gør ondt..bagefter finder de ud af at det faktisk godt kunne gøre ondt, fordi tanden var længere nede end de regnede med...jeg føler mig dårligt behandlet, på alle måder..så skal jeg til tandlæge igen, så vil jeg skide på at hun nok er den billigste i byen, men hun er fandme også den ringste i byen...så jeg vil vælge en anden..

jeg glemmer heller ikke den gang hun spurgte om jeg skulle bedøves ved et hul, og faktisk kaldte mig en tøsedreng fordi jeg sagde at jeg ville bedøves, også dengang der kun var et lille et..da gik hun bare igang uden at bedøve..uden at sige noget til mig..så der tegner sig efter min mening et billede af hende tandlægen..hun er vist moden til pension, det gamle .......

17:29

AAAAAV, jeg har flækket en tand, idet jeg mærkede efter på tanden gik noget af den..jeg har nu et hul!! :( vræl!!! loort..og mine arbejdstider er hen i vejret, så jeg kan ikke komme til tandlæge sådan lige..det eneste er, jeg må prøve at få det gjort..mandag og tirsdag får jeg sent fri, så der kan jeg ikke få den lavet..og de giver max 1 time fri til tandlæge besøg, så skal man være tilbage...lort!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Smil hvis du vil.....AVVV!! er publiceret 24/02-2006 14:49 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.