Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hey dagbog, - jeg har fundet ud af noget omkring hende jeg har på msn..hende jeg ikke fatter noget som helst af..jeg fandt jo ud af, at hun må være ensom på en eller anden måde, iq mæssigt er hun nok omkring de 90...alderes mæssigt ved jeg også..nu interresere jeg mig lidt for, om hun har drifter. nå ja, og hvis jeg kommer til at provokere hende, så gør det jo ikke noget at hun daffer af,..jeg har jo ikke brug for hende. de sidste par dage har jeg forsøgt at finde ud af det, men jeg mangler den bedste metode, - men jeg prøver igen...for er venskab virkelig det eneste hun søgte? hvorfor spurgte hun mig så om så meget pjat? men det er måske fordi hun mente at det skulle man? jeg vil basalt gerne vide..sagt på engelsk..what makes people tick...så det kan jeg jo gøre lidt i fritiden, når jeg ikke er pædagog.

17:11

av min tand! jeg tyggede ind i noget hårdt, og nu gør min ene tand ondt..jeg er bare sur på min tandlæge..sidst blev jeg dårligt behandlet,..først begynder hun bare at hive min visdoms tand ud, uden først at sige det til mig..jeg finder føst ud af det inde i "operationen" det kan godt være hun er bedre videne på det område, og at den skulle ud..men forfanden kunne hun ikke lige i det mindste have sagt det til mig? det næste er, at hun begynder at mene at det er pjat, at jeg skriger i smerte..og at jeg umuligt kan have ondt, hun sprøjter flere gange, men lige lidt hjælper det..så får hun en anden til det, og han kan heller ikke...det gør så ondt at jeg ryster katatonisk, panisk over at de ikke vil lytte til mig når jeg prøver at sige til dem at det gør ondt..bagefter finder de ud af at det faktisk godt kunne gøre ondt, fordi tanden var længere nede end de regnede med...jeg føler mig dårligt behandlet, på alle måder..så skal jeg til tandlæge igen, så vil jeg skide på at hun nok er den billigste i byen, men hun er fandme også den ringste i byen...så jeg vil vælge en anden..

jeg glemmer heller ikke den gang hun spurgte om jeg skulle bedøves ved et hul, og faktisk kaldte mig en tøsedreng fordi jeg sagde at jeg ville bedøves, også dengang der kun var et lille et..da gik hun bare igang uden at bedøve..uden at sige noget til mig..så der tegner sig efter min mening et billede af hende tandlægen..hun er vist moden til pension, det gamle .......

17:29

AAAAAV, jeg har flækket en tand, idet jeg mærkede efter på tanden gik noget af den..jeg har nu et hul!! :( vræl!!! loort..og mine arbejdstider er hen i vejret, så jeg kan ikke komme til tandlæge sådan lige..det eneste er, jeg må prøve at få det gjort..mandag og tirsdag får jeg sent fri, så der kan jeg ikke få den lavet..og de giver max 1 time fri til tandlæge besøg, så skal man være tilbage...lort!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Smil hvis du vil.....AVVV!! er publiceret 24/02-2006 14:49 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.