Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Kære Dagbog!
Ja, så blev man sgu 24 år. Ufatteligt! Og hvordan føler du det så, Tolstrup? Hm... Kan egentlig ikke mærke nogen forandring. Men er glad og har mod på endnu et år! Jeg har det så dejligt. Mine Akarin-piller virker godt, vores internet derhjemme er kommet "op at køre igen", og igår havde jeg familiefødselsdag - og venne-ditto idag! Hyggeligt - begge dage!!!! Og GODE, GODE, GODE gaver! Fik bl.a. Jørn Hjortings erindringer som lydbog - den nye bog - og en DVD-boks med Familien Gyldenkål-filmene. Dejligt at gense dem. Så 2'eren og 3'eren allerede igår, og har planer om at se 1'eren i aften eller imorgen...

På onsdag får jeg besøg af en kær kvinde, der hedder Anita, som har været sød at sige ja til at være *bondagefotomodel for mig. Det er altså ENDELIG lykkedes mig at finde en, der har tid/lyst. Kært af hende!!!!

Ellers går det såmænd godt. Den kære Martin har fået velfortjent anerkendelse for sine tekster - han er nemlig blevet bedt af en fyr, der har spillet med i Studenterrevyen 2005, om at skrive til dennes nye One Man Show. Og det siger jo altså noget om, at den herre godt kunne lide Martins tekstbidrag til revyen, aty han selv kontakter og spørger. Hvor jeg dog UNDER ham den oplevelse!!!!!

Fik selv et sødt fødselsdagskort fra min gamle kammerat, Ane, igår - og fra "Dejlige Judy"! Og i mailboksen lå der kære hilsner fra forskellige meddebattører på danskefilm.dk og fyldepennen.dk. Utroligt at folk stadig tænker på fødselsdag! Hvor er det altså SØDT!!!!

Nå. Nu vil jeg smutte. Skulle egentlig bare lægge nogle filer ned på en CD-Rom, her på min mors computer, og SE NU hvor jeg er havnet!!!!

Åh, ja - inden jeg slutter, må jeg da lige fortælle: Vi har fået farveprinter derhjemme, så alt er jo bare så lucsuriøst nu, efter at internettet er kommet igang igen! Hurra for det, og HURRA FOR MIG, hi! Man er vel krukke, ikke?!

Knuser:

Frederik.
*IKKE NØGEN!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fødselsdag er publiceret 26/02-2006 18:09 af Frederik Tolstrup (Hunnies ven).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.