Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
men ikke når man skal igennem den offentlige system. Jeg ringede til Told og Skat i fredags, da jeg modtog det endelige brev fra teknisk forvirring. ;-) Damen jeg talte med, ville sende en blanket som skulle udfyldes, men da jeg gav udtryk for at jeg ville komme forbi mandag ” så kunne vi bare ordne det der ”… Ja tak min bare r.. !

Jeg havde hentet bevillingen og toldattesten ved tekniskforvaltning, samt medtaget den ” gamle ” toldattest, registreringsattest, og trafikbøger. Så ifølge damen i fredags, så skulle det næsten kun være en formssag. Men ak nej….. Jeg fandt ud af at det bestemt ikke var den samme dame jeg mødte ved skranken, som hende jeg havde haft i røret. Puha !
Jeg skulle opgøre bilens km månedsvis, og udfylde en masse data vedr. bilen. Derefter skulle de bruge nogle dage på at tjekke op på det. Gud fadder i skuret…. Havde damen i fredags bare sagt det, og sendt blanketten så jeg havde den lørdag, så havde det været til en side. Claus var ( heldigvis ) hjemsendt fra arbejde, så han hjalp mig med at udfylde blanketten. Jeg måtte ringe hjem og vække min far, da jeg også skulle bruge hans underskrift, og så ellers ind på Told og Skat igen. Den første skrankedame var HELDIGVIS til frokost, og hende jeg talte med anden gang, lovede at jeg kunne hente den nye toldattest i morgen overmiddag.

Formanden ringede i morges og meddelte, at kontordamen som skulle klare min indmeldelse – var syg. Om det var i orden at vi lavede aftalen om til i morgen formiddag i stedet. Selvfølgelig - ingen problem. De penge trækker bedre renter, så længe at de er på min konto ;-)

Taxameterfirmaet bliver også først i morgen, da omregistrering skal være i orden først !

Fagforening var snart dagens lyspunkt. Jeg er ellers ikke den store tilhænger af fagforeninger, da ” min ” som regel gør sig mest bemærket, med en fane i den ene hånd og en øl i den anden. Jeg har alle dage følt det som en tvungen nødvendighed, og ikke som den sikkerhed som den budte være. Den nye er upolitisk, og bruger kræfter på det som det handler om !

Imens jeg har siddet her - har jeg samlet mod og ringet til en chauffør som jeg gerne vil have. Desværre er han startet ved en kollega for 14 dage siden. Øv altså…….. Han virkede glad for mit tilbud, og afviste ikke muligheden idet at han sagde – jeg har jo altid 14 dages opsigelsesfrist, og det passer jo med den tid du ønsker en chauffør. Vi aftalte, at han kunne ” tænke over det ” og så ellers banke på inde ved min far - hvis han ombestemte sig ;-)

Firmafesten i lørdags gik over alt forventning. Vi nåede desværre ikke natmaden, som jeg synes er prikken over i´et ved en god aften. Vi blev, eller med rette, jeg blev vist nok rimelig beruset. Hmm den kære rødvin ;-)
Claus påstod, at jeg foldede mig ud og var ret underholdene. Det kan jeg ikke forholde mig til, da jeg er ekstrem tør og kedelig ( til hverdag ). Jeg mindes at taxachaufføren grinede af mig, og det samme gjorde vores drenge da vi kom hjem… Ja ja – til grin kan man altid blive !!

Jeg er vist stresset af nu… Claus bad mig om at sætte mig ved computeren, og få styr på dagens begivenheder ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det kunne være så nemt er publiceret 27/02-2006 19:09 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.