Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
4 måneder, 9 dage siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
11 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 5 måneder siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, dagen startede med at en sagde "kenny, jeg har savnet dig" - så var der hænge træet, det hele tiden ville sidde på skødet af mig, men det var sidste dag idag..hun fik dog taget et billede af mig, så hun altid kunne se mig. "det er min kenny" - ( tænker, nej jeg er som katten på vejen, helt min egen"

Jeg fandt iøvrigt ud af hvorfor hun og en anden kaldte mig et andet navn, det var hendes far der hed det. børn de er underlige engang imellem...nå ja, så kyssede hun mig på kinden..baaah,..jeg blev spurgt hvorfor jeg har skæg, - svar, for at pigerne ikke skal kysse mig.

Så måtte jeg også spille den sure idag, der var nogle ballade magere, jeg er ellers ikke den store til at give skældud, men idag gjorde jeg det til de forstod det...respekt, jeg brugte de samme tekniker, ord..som en af de skrappeste af de andre bruger..


Men nu er jeg hjemme..skal iøvrigt til tandlæge imorgen. jeg sidder i min traditionelle læderstol, den samme som jeg altid sidder i..den stol er næsten mit "trade mark" nej, det er ikke den samme som altid, men altid samme mærke..og udseende som den jeg havde sidst..nå, men jeg fik vist fjernet en "veninde" igår..regner jeg med :) - Det er retfærdigt..der er så mange der godt vil snakke med mig, og være venner med mig..men ingen er interreseret i mere end venskab.. Men dette kan de ikke få *GG* så længe der ikke er en der vil ha mere end det..Det er lidt fedt, og komisk..det de vil ha, vil jeg ikke give,..det jeg vil ha, vil de ikke give..det er noget for noget..hvilket kunne være en del af mit motto nu...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Katten på vejen er publiceret 28/02-2006 18:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.