Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
9 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
1 år, 6 måneder siden
Så er det nu
Josephine Lø...
7 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
1 år, 9 måneder siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
9 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Start?
Christian Ba...
7 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
3 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
6 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
8 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
4 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
8 år siden
den første dag år 2013
bondeven
9 år siden
At skrive
Josephine Lø...
7 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
8 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
8 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
6 år siden
Ca. en time efter at jeg var startet på arbejde i nat, fik jeg vores adr. som køreordre.. Jeg var meget spændt på hvem der skulle køre derfra, da den eneste som var hjemme, var Claus. Han var gået i seng før jeg tog af sted, og sov sikkert også.
Jeg mødte som forventet et mørkt hus. Holdt udenfor et par minutter, da det jo kunne være en gæst ved en af naboerne som havde taget fejl af husnummeret. Da jeg valgte at køre ind i indkørslen, for at se om alt nu også var vel - blev jeg mødt af en mjavende kat som ville ind.!
I tidernes morgen satte vi en kattelem i kælderdøren, så han kunne komme og gå som han ville, men ak. Sådan en kattelem lukker jo efter sig, og det passede ikke herren at få en rap i enden. Tilmed har han fået den ide, at han kun vil benytte fordøren, med mindre han kan se at vi sidder i stuen, og han ikke kan ” råbe ” os op i indkørslen. Men jeg er nu ikke så tilfreds med, at han er begyndt at ringe efter en Taxa for at komme ind ;-)

Jeg blev sendt til en anden adr. i nat, og blev mødt af Michelle og hendes kæreste. Jeg viste slet ikke at hun var i byen, og blev noget overrasket da jeg så ” pigebarnet ” hoppe rundt og råbe – det er min moar, det er min moar !
Jeg savner hende utrolig meget, men forstår godt at hun ikke vil bo i byen til hverdag. Hun ønsker ikke at være vidne til hendes kærestes forbrug/misbrug, men holder utrolig meget af manden når han er clean. Jeg forstår ikke hendes valg, men det skal jeg nok heller ikke !

Jeg har tænkt meget på min far i forbindelsen med overdragelsen, og er kommet til en erkendelse af , at jeg savner ham utrolig meget i min hverdag. Hans snæversygnede og tykhovedet tankegang. Hans ” hmm ” eller ” nå ” når han var af en anden mening, eller ikke havde nogen. Hans referat af nattevagten, eller vejens beskaffenhed, for ikke at glemme gårdagens Tour de France, i den periode det står på. Det er utrolig hvad den mand har kunne fortælle på 3 km.

Jeg skal på arbejde i nat, og efter at være stået op engang i morgen, så drager vi til Sjælland. Først op til Claus´s mor og mand hvor vi overnatter til mandag, og derefter til Claus´s far og kone, hvor vi så bliver til tirsdag. Tirsdag aften skal vi til TOTO koncert, og regner med at køre direkte hjem bagefter. Claus´s store dreng kommer og passer dyrene og huset imens.

Inden vi drager af sted skal jeg have kørt Taxaen ud til værkstedet. Den skal have nye bremseskiver, så det er alt andet lige godt " timet," når jeg nu alligevel ikke skal køre mandag - onsdag. Jeg ringede til Mercedes og tjekkede op på, om en sælger kunne lukke mig ind bag porten i morgen. Jeg er ikke meget for at den skal stå udenfor om natten. Det var der ingen problemer i !

Jeg vil have lagt lidt fra hånden, inden jeg skal have min skønhedssøvn til natten.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Telepatisk kat er publiceret 04/03-2006 16:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.