18 år siden

Tæt på tis.

sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kun tre kvarter længere end jeg burde have sovet - det er til at leve med. Føler mig stadig standhaftig, det er trods alt min fridag.

Jeg havde slukket for alarmen på min telefon, og den eneste grund til at jeg faktisk vågnede, var at jeg drømte at jeg skulle tisse. Kunne simpelthen ikke forstå at det skulle tage så lang tid, for jeg kunne bare ikke, og opdagede derfor at det var en drøm. Vågnede op og skulle tisse helt vildt... Tør næsten ikke tænke hvad der var sket, hvis jeg havde haft større tålmodighed i drømmen.

Jeg har ellers ligget aht i nat. Kæft hvor har jeg ondt alle steder i min krop. Hader den seng mere og mere hver dag jeg vågner op. Den er garanteret også skyld i min manglende energi. Godt vi snart får en topmadras, der kan skabe lidt afstand mellem mig og de skide fjedre.

Sidder her og kan ikke finde ud af hvad jeg skal starte dagen med. Lave indkøbsliste til vores store tundfart, begynde på konfirmationssang eller starte på de 100 sider til efter weekenden.

Det kræver vist lidt mere tid. Kunne jo starte med lidt morgenmad, og så tage beslutningen.

Håber virkelig, virkelig at jeg finder både tøj, gaver, smykker og det hele til konfirmationerne, for har simpelthen ikke tid til på andre tidspunkter. Og det skal bare blive noget godt - så må jeg leve med at det måske også bliver dyrt.

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tæt på tis. er publiceret 31/03-2006 09:54 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.